HCL.HR

Arcania: Gothic 4 – detalji o zaštiti

Zoran Žalac 20.09.2010.   •   2 komentara


Arcania: Gothic 4 koristit će blaži oblik SecuROM zaštite, a sadržavat će i digitalni servis za automatski update.

Kada pišemo o sustavima zaštite protiv neovlaštenog kopiranja igara, obično se te vijesti gledaju u negativnom kontekstu. Srećom, u slučaju novog Gothica, odnosno naslova Arcania: Gothic 4, to ne bi trebalo biti tako. Naime, danas je objavljeno kako će dotična igra koristiti blaži oblik SecuROM zaštite. Izdavač JoWood tvrdi da shvaća kako sustav zaštite ne smije utjecati na dugotrajno i ugodno iskustvo igranja. Shodno tome, Gothic 4 bit će potrebno aktivirati preko Interneta samo jednom, a moći će se instalirati na neograničen broj računala (doduše, samo na tri u isto vrijeme).

Uz zaštitu je također najavljen i digitalni servis za automatsko ažuriranje igre, što svakako pozdravljamo. Arcania: Gothic 4 stiže 12. listopada ove godine na PC i X360. Više o ovom naslovu možete saznati u našoj najavi, a isprobati ga možete već krajem ovog tjedna, za kada je zakazana demo inačica.

LINK: Arcania: Gothic 4 najava

Komentari (2)

  • Bela

    20.09.2010 - 10:46

    Ovaj Gothic jedva čekam.

  • croice

    20.09.2010 - 11:19

    dosta je vremena prošlo od zadjega gothica koji mi je bio jedan od najboljih rpg u zadnje vrijeme uz dragon age unatoč činjenici da je igra imala puno bugova, tako da jedva čekam kraj tjedna da isprobam novi

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?