HCL.HR

Assassin’s Creed: Bloodlines

Zoran Žalac 10.06.2009.   •   1 komentara


Unutar zaista impresivne PSP postave nadolazećih hitova našao se i novi Assassin’s Creed: Bloodlines, o kojemu do sada nismo imali prilike pisati.

Unutar zaista impresivne PSP postave nadolazećih hitova našao se i novi Assassin’s Creed: Bloodlines, o kojemu do sada nismo imali prilike pisati. Srećom, potaknuti novim screenshotima iz igre, danas smo našli vremena i prostora progovoriti i o ovoj igri, koja je s razlogom u sjeni svog starijeg brata, ali krije važan dio slagalice. Naime, Bloodlines će poslužiti kao poveznica prvog AC-a i drugog mu nastavka. Otkrit ćemo dakle konekciju između Altaira i Ezia, a korisnici PS3 verzije dobit će i šest dodatnih oružja za AC2, naravno, ukoliko kupe obje igre te spoje PSP s PS3 konzolom. Ono što pak valja izdvojiti je činjenica da Bloodlines neće biti u potpunosti drugačija igra od prvog Assassina, barem što se tiče osnovnog izgleda i perspektive. Naime, pogledate li ponuđene screenshote, vidjet ćete da je riječ o 3D igri, suprotno dodatnim verzijama koje su dolazile na Nintendo DS i iPhone. Assassin’s Creed: Bloodlines izlazi 10. studenog, tjedan dana prije drugog dijela.

Komentari (1)

  • Forbs

    11.06.2009 - 06:28

    LJepo je vidjet ovo.Sigurno cu kupit obje verzije i za psp i ps3.VAko mi izgleda zaista dobro graficki,negdje kao rezistenc..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!