HCL.HR

Battlefield 1943 i Bad Company 2 – prve informacije

Igor Belan 07.02.2009.   •   0 komentara


Pročitajte prve bitne informacije o dva nova najavena BF naslova…

DICE je prije dva dana službeno najavio dva nova naslova Battlefield franšize. Prvi naslov imena je Battlefield 1943 te nas vraća u staromodno ratovanje 1943. godine i to za PC, Xbox 360 i PS3 platforme već ovoga ljeta. Prvi trailer za igru prilično je impresivan što je i logično gledajući da igra koristi Frostbite engine korišten u Bad Companyu. Isti će biti zadužen za prilično impresivan vizualni prikaz cijele ratne scene, a sama igra trebala bi vući korijene iz prvotnoga Battlefielda 1942. Dakle, cijela igre biti će svojevrsna mješavina Bad Companya i staroga Battlefielda 1942. Da ne duljimo previše evo par brzih činjenica o igri – Igra će se digitalno distribuirati za sve tri platforme, neće imati botova, sadržavati će Conquest mod, neće biti pretjerano “velika” za download, potvrđene mape su Wake Island, Iwo Jima i Guadalcanal, a max broj igrača biti će 24.

Druga igra koju nam je DICE najavio imena je Battlefield: Bad Company 2, dakle riječ je o nastavku konzolaški popularne jedinice. Igra je najavljena bez neke osobite pompe i naglaska na kojekakvoj inovativnosti. Možde i bolje, barem su iskreni. Rečene su u biti standardne stvari koje se govore uz nastavke igara – igra će uzeti sve dobro iz jedinice i dodati još više uništenja, akcije i timske igre. Ono što je zapravo zanimljivo je to da će ovaj put i PC gameri imati priliku zaigrati ovu igru. Dakako i dalje će ju pokretati već spomenuti Frostbite engine, a igru bi trebali igrati još ove godine, točnije, pred njezin kraj.

Kliknite na opširnije za prve trailere iz Battlefielda 1943, a ako ste više screenshots tip, kliknite ovdje za prva dva screena iz BF-a 1943 te ovdje za prvi screen iz Bad Companya 2.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?