HCL.HR

Battlefield Hrvatska community portal

Igor Belan 31.10.2009.   •   1 komentara


Otvoren je novi domaći Battlefield community portal i forum, gdje će ljubitelji Battlefielda moći pronaći svakodnevno nove vijesti, trailere, tweakove i sve ostalo vezano uz BF serijal..

Iako Battlefield serijal uživa popriličnu slavu u gamerskim krugovima, u Hrvatskoj nije osobito dobro zastupljen gledajući sa strane community portala. Jedini takav portal za koji znamo bio je naš portal na adresi battlefiled.hcl.hr no on je neslavno propao ponajviše zbog tadašnjeg manjka interesa. Ipak, dašak nade u bolje sutra za Battlefield u Hrvatskoj donosi nam novi, nedavno otvoreni community portal posvećen upravo ovome poznatom mrežnom FPS serijalu. Na portalu BattlefieldHr možete pronaći svježe vijesti, video materijal, screenshote i ostalo povezano uz trenutno izašle i nadolazeće Battlefield igre. Naravno, portal sadrži i forum za ljubitelje BF-a, na kojemu se možete družiti sa ostalim fanovima serijala, dogovarati za online okršaje, tražiti rješenje problema itd., a osim toga na forumu će se objavljivati i razni tweakovi, config datoteke i sl. za razne BF igre.

Treba napomenuti i kako se ovaj community ne odnosi samo na PC verzije Battlefield igara već na sve Battlefield igre do sada izašle, na konzolama i na PC-u. Stoga ako ste fan ovih igara svakako navratite na ovaj novootvoreni portal, registrirajte se i priključite se communityu.

LINK: BattlefieldHR Community Portal

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?