HCL.HR

Besplatan RPG Picotto Knights najavljen za PS Vitu

Stjepan Fikter 02.08.2012.   •   0 komentara


Vita dobiva RPG naslov koji će uključivati online co-op za četiri igrača, a najbolje od svega – biti će besplatan za preuzimanje kada ugleda svjetlo dana.

Developer Game Arts koji stoji iza serijala Lunar i Grandia te igara Ragnarok Odyssey i Dokuro, priprema Picotto Knights, free 2 play naslov za Vitu. Biti će to akcijski RPG side-scrolling pogleda na akciju koja će se odvijati u realnom vremenu. Igrač će kontrolirati vojnika zvanog Cocoroid kojeg će se moći detaljno uređivati u smislu izgleda, vještina i oružja.

Na raspolaganju ćemo imati osam vrsta naoružanja koje će se kretati od koplja do samostrela. Igra je fokusirana na kooperativno iskustvo, a kada ne želite igrati online s do tri prijatelja, umjetna inteligencija preuzeti će kontrolu nad ostatkom vaše družine.

Službeni datum izlaska još nije poznat, baš kao što nije poznato ni hoće li igra ikada ugledati svijetlo dana izvan Japana. Poznato je doduše da smo mi s HCL-a službeno zainteresirani za potencijalno nastajanje trenda češćih F2P igara na handheldima.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?