HCL.HR

Bioware priprema tajni naslov za Playstation 3

Ante Malenica 01.02.2010.   •   4 komentara


Iz mističnih laboratorija nevjerojatnog Biowarea ponovno nam stižu zanimljive vijesti. Naime, RPG majstori rade na zasad još nepoznatom PS3 naslovu.

Iz mističnih ‘laboratorija’ nevjerojatnog Biowarea ponovno nam stižu zanimljive vijesti. Ray Muzyka, jedan od osnivača tvrtke, kaže kako su jako zadovoljni s kvalitetom i prodajnim rezultatima njihova nedavno izdanog naslova Dragon Age: Origins, posebice za PS3 platformu, za kojega tvrdi da su PS3 korisnici ostali njime oduševljeni. Shodno tome, Bioware je najavio da je krenuo u izradu novog, trenutno neimenovanog PS3 naslova (ne zna se još da li je PS3 ekskluziva, ali u tom smjeru se pričalo) o kojem će tek biti govora. Uz trenutnu produkciju ekspanzije Dragon Agea, Mass Effecta 3 te ogromnog MMO projekta Star Wars The Old Republic, stvarno se pitamo gdje samo nalaze vremena za sve to. Ili su na steroidima ili im EA daje povišice. Sve u svemu, ovo je očito zlatno doba kompanije i tamo zasigurno svi zadovoljno trljaju ruke. Više informacija o ovom mističnome i potencijalno ekskluzivnom naslovu zasigurno dobivamo uskoro.

Komentari (4)

  • Pi?kica

    01.02.2010 - 19:30

    Karljuu, fula si pecto. Em Mass Effect 3(?) i Mass Effect 2 za PS3? Nope. ;(

  • wyzard

    01.02.2010 - 20:15

    izvlačiš iz konteksta. nije rečeno da se ME 2 i 3 rade za PS3 nego da tim pored tih naslova radi na nekoj novoj PS3 igri.

  • Ementaler

    01.02.2010 - 20:17

    Uistinu, ali eto bilo je možda malo konfuzno napisano pa je vijest prepravljena da stvari budu jasnije.

  • black_out

    03.02.2010 - 11:39

    SW: KoTOR 3 ili BG3?
    To bi rulalo.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?