HCL.HR

Blizzard razmatra mobilne platforme za svoje igre

Nikola Bunjevac 20.03.2012.   •   5 komentara   •   Mobile vijesti


Jedan od producenata u Blizzardu izjavio je kako u timu uvijek razmatraju mogućnost izdavanja svojih igara na mobilne platforme, ali da to neće učiniti dok ne budu sigurni da je sve izvedeno dobro.

Blizzard razmatra iPhone verziju svoje vrlo popularne igre naziva World of Warcraft. I ovo nije nova stvar jer kako kažu, tu mogućnost već su razmatrali i prije.

“Možda naiđemo na odličan način kako WoW prebaciti na mobilne uređaje, a možda i ne, ali zasigurno razmatramo tu opciju.”, kaže John Lagrave, jedan od glavnih producenata igre. Na pitanje kada bi se mobilna verzija mogla pojaviti, odgovor je bio već nam poznati – kad bude dovršena. Također su naglasili i da bi se neki aspekti igre bolje odrazili na mobilnim uređajima nego na PC-u, što je i za očekivati.

Momci su već prije izdali mobilnu aplikaciju naziva WoW Mobile Armory koja igračima omogućuje gledanje statistika igrača, pretraživanje aukcijskih kuća i slično. Međutim, još nisu izdali punokrvnu igru za mobilno tržište koje je svakim danom sve veće i značajnije. Unatoč svemu tome, trenutno su fokusirani na PC i Mac platforme jer im one, kako kažu – donose kruh.

Komentari (5)

 • Jaime Lannister

  20.03.2012 - 18:37

  ovo se zove muzenje uspijeha

 • CroDruid

  20.03.2012 - 20:57

  Izašlo bu to za jedno 10 godina minimalno ako sad krenu raditi! 😉

 • GamerBeast

  21.03.2012 - 10:33

  mislim da taj mobile armory vec postoji za androide i iphone, vidio sam nes na njihovoj stranici…

 • SuperMeatBoy

  21.03.2012 - 20:17

  Pa ludnica.Šta je iduće?Igraj Call of duty 17 na svom tosteru?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!