HCL.HR

Bungie objavio masivnu Halo online infografiku

Duje Kozomara 02.04.2012.   •   1 komentara


Bungie je povodom završetka praćenja statistike online partija Halo igara izbacio finu infografikicu koja sadrži dosta zanimljvih podataka.

Bungie je završio s praćenjem Halo statistike i tim povodom je izbacio poveću infografiku koja pokazuje koliko je ovaj FPS doista bio popularan. “Pratili smo vaše igranje s velikim interesom u Bungieu, a vi ste nam podarili mnoštvo herojskih trenutaka za pamćenje. Sa strahopoštovanjem možemo napraviti korak unatrag i diviti se utjecaju koji ste imali na naše igre te naš studio. Hvala vam za dijeljenje vaših priča s nama”, napisao je community manager DeeJ.

Od rujna 2004., impresivnih 20 milijardi Halo partija je zaigrano online. 5.4 milijardi otpada na Halo 2, 11.5 milijardi na Halo 3 te Halo: ODST, a 3.9 milijardi na Halo Reach. To je preko dvije milijarde sati igranja – ilitiga 235.000 godina.

Bungie se pozdravio s Halo franšizom nakon izlaska Reacha 2010. godine. Krenuo je na izradu igre za novog izdavača, Activision, o kojoj još nema puno detalja. Microsoft 343 Industries sada se bavi Halo svijetom, a njihova prva igra – Halo 4, izlazi ove godine.

PRILOG: Masivna Halo online infografika

Komentari (1)

  • Daky101

    02.04.2012 - 20:14

    Drago mi je da sam dio ekipe 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?