HCL.HR

Call of Juarez: Bound in Blood

Zoran Žalac 14.01.2009.   •   2 komentara


Sjećate li se Call of Juareza, FPS-a u western settingu kojeg je Ubisoft na tržište izbacio 2006. godine? Ako je odgovor potvrdan, sljedeća vijest mogla bi vam biti zanimljiva.

Sjećate li se Call of Juareza, FPS-a u western settingu kojeg je Ubisoft na tržište izbacio 2006. godine? Ako je odgovor potvrdan, sljedeća vijest mogla bi vam biti zanimljiva. Naime, Ubisoft je danas najavio kako poljski proizvođač Techland radi na prequelu originalne igre koji će biti naslovljen Bound in Blood. Igra bi po Techlandovom planu trebala izaći krajem ove godine, i to kao multiplatform naslov na PC, X360 i PS3 platformama. Nažalost, osim ovih šturih informacija, Ubisoft nam nije ponudio nikakve konkretne podatke o tome kakve novosti možemo očekivati u igri, pa ovu vijest možemo završiti samo s nadom da će Call of Juarez: Bound in Blood biti originalan i zanimljiv kao prvi dio.

Komentari (2)

  • fps_gamer

    14.01.2009 - 21:08

    ubisoft?? da nije deep silver?

  • wyzard

    14.01.2009 - 22:11

    say what? anyways, različiti izdavači su izdali igru na različitim područjima i za različitu platformu. ascaron i focus media su je izdavali na području europe, koliko mi je poznato, dok je ubisoft igru isporučio amerima. ubisoft je također financirao port na x360 pa se može govorit o tome da je ubisoft glavni izdavač.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!