HCL.HR

Castle Story Kickstarter uspješan za pet sati

Nikola Bunjevac 30.07.2012.   •   5 komentara


Mnogi su do sada uspjeli prikupiti traženi novčani iznos na Kickstarteru, ali malom broju je to uspjelo u samo pet sati od početka kampanje.

Castle Story je nova indie igra Sauropod Studija koja je predstavljena još u siječnju, a prije nekoliko dana dospjela je i na Kickstarter. Igra je bazirana na voxelima, ima elemente strategije i bazira se primarno na građenju ni više ni manje nego – dvoraca. Bitno je napomenuti kako ih gradite blok po blok što je slična mehanika kao u Minecraftu, samo što ovdje umjesto vas to rade mala žuta stvorenja zvana Bricktronovi.

No fascinantno je da je iznos koji su developeri tražili kako bi bila Kickstarter kampanja bila uspješna, prikupljen u nešto manje od pet sati. Sada projekt podupire više od 10 tisuća ljudi, a prikupljeno je preko 270 tisuća dolara. Castle Story podigao je oblak prašine još u siječnju i mnogi su već tada prepoznali iskru potencijala u njemu, ali zasigurno nitko nije očekivao ovakav ishod.

Komentari (5)

  • Andjo

    30.07.2012 - 12:23

    Predobro 😀

  • Black op

    30.07.2012 - 12:23

    Izgleda odlicno.
    Znam da ovo nema veze sa ovom temom ali je isti zanr, mislim da je bio VGA 2011 i bio je neki trailer za igru gdje treba traziti zalihe i napraviti skloniste a po noci dolaze neka cudovista (mislim da je nesto u vezi zombija), sjeca li se iko toga?Koliko vidim nista se nije spominjalo o toj igri.

    • house

      @Black op, 30.07.2012 - 15:25

      fortnite

  • Freddy

    30.07.2012 - 14:16

    minecraft možda?

  • mariomikulic

    30.07.2012 - 16:37

    Wow. Ovo cu DEFINITIVNO igrati. Osim ako ne bude trazila prejaki komp, naravno..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?