HCL.HR

Codemasters najavio Damantion

Igor Belan 07.03.2008.   •   0 komentara


Poznati izdavač najavio potpuno novu i zanimljivu igru koju bi trebao izdati krajem ove godine.

Codemasters je najavio potpuno novu igru imena Damnation koja će, kako kažu, biti fokusirana na vrlo akcijski gameplay na vrlo velikim otvorenim prostorima i sa vrlo velikim naglaskom na razna vozila i borbu njima. Što se tiče spomenutih vozila rečeno je samo kako će biti brzih i spretnih motocikala te nešto sporijih i tromijih oklopnih vozila. U službenoj objavi Codemasters je bio poprilično štur glede detalja oko ove igre, no nekoliko ostalih izvora uspjelo je izmrcvariti nešto više podataka.

Tako saznajemo kako će igra varirati između pogleda iz prvog lica i pogleda iz trećeg lica sličnog onome viđenom u God of War serijalu. Pogled će se dakle mijenjati ovisno o situacijama koje bi trebale varirati od onih akcijskih ( pogled iz prvog lica ) do onih gdje ćete rješavati nekakve platformerske zagonetke ( treće lice ).

O priči se tek nešto sitno zna i informacije koje imamo su poprilično raštrkane i nejasne. No eto, glavni lik imena je Rourke, a predstavljati će vođu nad nekoliko drugih likova. Sve će se to dovijati u nekakavom postindustrijalnom dobu gdje se odvija rat povezan sa nekakvim nepoznatim dilerima oružja. Sve će to biti povezano sa alternativnom povješću Amerike i drugačijim ishodom njihovog Građanskog rata.

Iza razvoja Damnationa stoji tim Blue Omega koji je pobijedio na Epic Gamesovom natjecanju “Make Something Unreal”. Igra bi nam trebala doći pred kraj 2008 godine i to na PC, Xbox 360 i PS3 platforme. Povodom najave igre izdani su i prvi screenshoti za istu, stoga se ne sramite kliknuti ovdje i pogledati ih sve ravno u našoj screenshots sekciji.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?