HCL.HR

Codemasters priprema novi FPS naslov

Zoran Žalac 16.02.2010.   •   3 komentara


Codemastersov ogranak imena Guildford Studio radi na interesantnom projektu – novom FPS naslovu kojega će pokretati EGO engine.

Codemastersov ogranak imena Guildford Studio radi na interesantnom projektu – novom FPS naslovu kojega će pokretati dobro nam poznati EGO engine (Grid, Dirt). Na prvi pogled ne baš toliko intrigantno, već smo vidjeli jedan takav (Operation Flashpoint 2), ali valja napomenuti da na igri radi i Stuart Black, bivši Criterionov dizajner koji se u žanru pucačina već dokazao odličnim FPS naslovom zvanim Black. Zasad neimenovani naslov u izradi je godinu dana, a više informacija o njemu trebali bismo dobiti u travnju, kada službeni Xbox magazin za područje Velike Britanije donosi ekskluzivni prvi pogled. Zanimljivo je kako dotični časopis najavljuje ovaj naslov kao „FPS koji su gameri tražili“, a riječ o sasvim novom IP-u, a ne o preradi ili nastavku nekog poznatog hita.

Komentari (3)

  • pirat

    16.02.2010 - 22:38

    Pa jebo ih FPS,a gdje je F1?????

  • Figo

    17.02.2010 - 11:52

    šteta, nadao sam se nastavku prejebenog Blacka, koji je dostigao maximum maximuma na PS2.. ali ako će stvoriti barem nešto slično preodličnom Blacku ja ću biti sretan ko malo dijete.. samo naprijed dečki, jednom ste se već dokazali..

  • Praetorian1

    17.02.2010 - 15:16

    Da gdje je f1

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?