HCL.HR

Creative Assembly radi na velikom projektu za konzole

Ante Malenica 21.07.2010.   •   0 komentara


Razvojni tim Creative Assembly navodno radi na novoj igri specifično za konzole. Naravno, još uvijek se ne zna o kakvom je projektu riječ.

Razvojni tim Creative Assembly navodno radi na novoj igri specifično za konzole. Naravno, još uvijek se ne zna o kakvom je projektu riječ. Potvrda informacije došla je od samog izdavača, Sege, koji je naglasio da se u taj projekt ulažu ogromne količine novca te kako će ta igra biti veliki hit na konzolama. Puno marketinškog hvalisanja, a ništa konkretno, što nam i ne obećava mnogo, pogotovo jer prijašnji konzolaški pothvati Creative Assemblya nisu bili odveć uspješni. Zadnju igru koju su plasirali na konzole bila je strategija Stormrise, a prethodila joj je relativno zabavna akcijska igra Viking: Battle for Asgard.

Iako su obje igre podbacile, jedna više druga manje, nagađa se kako bi ovaj neotkriveni projekt mogao zapravo biti nastavak Vikinga. U bilo kojem slučaju, doznat ćemo kad-tad, a u međuvremenu ćemo prati njihov Shogun 2, koji u ovom trenutku izgleda daleko privlačnije nego neki visokobudžetni projekti za konzole.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?