HCL.HR

Crystal Dynamics radi na potpuno novoj next-gen igri

Renato Pedišić 22.06.2012.   •   0 komentara


Tvorci Legacy of Kain serijala i najnovijih Tomb Raidera traže talentirane ljude za rad na novom, originalnom IP-u za next-gen platforme.

U oglasu za posao koji se našao na njihovoj stranici, Crystal Dynamics je objavio da traži ljude koji će im pomoći u izradi potpuno novog i visokobudžetnog naslova koji neće imati veze s njihovim prijašnjim radom.

U opisu posla najavljen je i žanr buduće igre u kojem je ovaj game developer već ispraksiran – akcijska avantura iz trećeg lica. Zanimljiva je i činjenica kako će taj novi IP izaći isključivo na next-gen konzolama, a slična vijest je već ranije izašla iz redova tvtke.

Naime u prvom mjesecu tekuće godine objavili su kako će najaviti novi projekt još tijekom 2012., ali rad na njemu se usporio te su sve snage fokusirali na nadolazeći Tomb Raider. No i dalje nije isključeno da do kraja godine dobijemo više informacija o ovom novom projektu Crystal Dynamicsa. Možda će upravo ova igra biti launch naslov nove generacije konzola, a do tada možemo uživati u Crystal Dynamicsovu rebootu Tomb Raidera koji izlazi 5. ožujka 2013.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?