HCL.HR

Datum izlaska Torchlighta 2 bit će objavljen na PAX-u

Renato Pedišić 26.08.2012.   •   3 komentara


Torchlight 2 ima datum izlaska! Ali, isti će se držati u tajnosti sve do kraja ovog mjeseca, odnosno do ovogodišnjeg PAX Prime sajma.

PAX Prime (Penny Arcade Expo Prime) koji se ove godine održava u Seattleu serija je gaming festivala na kojima se, kao i na E3-u i Gamescomu, saznaju mnoge nove informacije iz svijeta videoigara. Jedna takva očekuje nas 31. kolovoza kada ljudi iz Runic Gamesa napokon planiraju otkriti datum izlaska dugo očekivanog naslova Torchlight 2. Datum izlaska igre biti će potom promptno objavljen na njihovim Twitter i Facebook računima za nas ostale gamere koji nećemo tog dana biti u Seattleu.

Više se o ovome trenutno ne može napisati pa ćemo morati pričekati 31. kolovoz da doznamo kada to točno izlazi ovaj najveći konkurent Diabla III koji je u previše navrata bio odgađan.

Komentari (3)

  • Mr Newization

    26.08.2012 - 10:50

    Koliko ima tih gaming sajmova… Sav se izgubiš. Zar ne bi bilo bolje da na E3-u i Gamescomu pokažu sve nadolazeće igre, trailere, i gameplaye? Ovako se više ne zna tko pije, a tko plaća! BTW jedva čekam taj Torchlight 2! Toliko je puta bio najavljivan i odgađan da više ne mogu čekati. Svaka nova (dobra) vijest me razveseli po ovakvom pitanju.

    • Black op

      @Mr Newization, 26.08.2012 - 11:29

      E3 je sredinom godine i to je samo za novinare, na gamescom-u mogu svi doci i odigrati nadolazece igre i PAX prime (nemam pojma sta je to).

  • Ja Sam

    26.08.2012 - 11:29

    Već me prošla volja za ovom igrom…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?