HCL.HR

Datumi izlazaka igara – igre u rujnu

Zoran Žalac 21.08.2009.   •   0 komentara


Nakon što smo se svi odmorni i svježi vratili s ljetnih odmora, vrijeme je za lagano uhodavanje u rutine. Rujan za gamere znači upravo to – nekoliko interesantnih naslova i priprema za sljedeća dva mjeseca, krcata velikim hitovima.

Po dobrom starom običaju, nekoliko dana prije sljedećeg mjeseca donosimo vam listu najavljenih igara koje nas očekuju u narednim tjednima, točnije u rujnu ove godine. Nakon što smo se svježi i odmorni vratili s ljetovanja, predaha i inih odmora, vrijeme je za uhodavanje u stare rutine. Za gamere to znači nekoliko interesantnih naslova nakon poznate ljetne suše. Srećom, gotovo sve platforme donose zanimljive ekskluzive i žanrovski različite hitove.

Rujansku PC ponudu igara označit će MMO bitke između dugo očekivanih naslova kao što su Champions Online, League of Legends: Clash of Fates te Aion: Tower of Eternity. Za sve one kojima MMO igre nisu po ukusu, tu su i zakašnjeli hitovi Batman: Arkham Asylum te Resident Evil 5. PS3 i X360 korisnici imaju dosta sličnu ponudu, također šaroliku i privlačnu. Vozit će se Dirt 2 i novi NFS, svirat će se novi Guitar Hero te Beatles: Rock Band. Wii gameri svakako će uživati u novim Spyborgs-ima, a DS-ovci u ultra-originalnom Scribblenautsu. Dakle – za svakoga ponešto, odlična priprema za sljedeća dva mjeseca krcata velikim hitovima.

Usput rečeno, prvu u nizu mini-promjena sekcije koja se bavi datumima izlaska igara možete vidjeti već ovaj mjesec. Naime, odlučili smo se na označavanje najočekivanijih igara boldanjem, odnosno podebljavanjem njihova naziva na listi. Odabir hitova i ekskluziva ograničili smo na svega nekoliko igara za koje osobno mislimo da neće podbaciti. Bilo kako bilo, da ne duljimo previše, igre u rujnu pogledajte klikom na link ispod vijesti.

LINK: Igre u rujnu ( datumi izlaska igara za rujan )

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?