HCL.HR

Dead to Rights: Retribution informacije i screenshoti

Igor Belan 27.02.2009.   •   0 komentara


NAMCO je izdao i prve informacije za Dead To Rights: Retribution, novi nastavak poznatog akcijskog serijala, ovaj put za Playstation 3 i Xbox 360.

Namco je nedavno objavio kako nam za Playstation 3 i Xbox 360 platforme dolazi novi nastavak Dead to Rights serijala, imena Dead to Rights: Retribution. Danas vam donosimo malo informacija o igri, kao i prve screenshote. Ovaj nastavak predstavlja svojevrstan restart serijala sa velikim fokusom na mješanu borbu koju developeri kane usavršiti, a tu je nova i dublja priča više povezana sa kriminalističko-dramatičnom pozadinom igre. Kada kažem mješana borba, mislim na hibridni sistem borbe koji developeri pompozno najavljuju i koji se tiče hand-to-hand borbe ali i baratanja raznim oružjem. U igri se vraćamo u Grant City u ulozi Jack Slatea, a pričom ćemo saznati i kako su se Jack i njegov partner Shadow susreli. Osim Jacka moći ćemo kontrolirati i Shadowa u posebnim dijelovima igre, a njih dvoje trebali bi činiti savrešni tim za borbu protiv zločina u mračnim ulicama Grant Citya.

Mračnu i dramatičnu kriminalističku priču koju nam obećavaju, začinite sa isto tako dobrim, “hibridnim” gameplayom, i trebali bi imati dobru igru. Igru inače proizvodi Volatile Games, a prema nekim navodima Atari bi trebao biti izdavač za Europu. Na policama dućana trebala bi se pojaviti još ove godine u PS3 i Xbox 360 verzijama. Točan datum izlaska još je nepoznat.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?