HCL.HR

Developeri Angry Birdsa najavili novu franšizu – Bad Piggies

Duje Kozomara 04.09.2012.   •   2 komentara


Bad Piggies obećava novi, do sada neviđen gameplay, a stiže na iOS, Android te Mac 27. rujna te na Windows Phone, Windows 8 i PC nedugo kasnije.

Svi znate za Angry Birds, igru koja je u svibnju ove godine službeno downloadana više od milijardu puta. Ako ste je igrali, sigurno znate i za svinje, glavne neprijatelje naših ljutitih ptica, koje pticama rade raznolike zle stvari i jednostavno izazivaju njihov bijes.

E pa, čini se kako upravo zle svinjice dobivaju svoju igru – Rovio je najavio novu franšizu imena Bad Piggies. Očito je tko će biti glavni protagonisti, a obećan nam je “novi, do sada neviđen gameplay te niti jednu praćku na vidiku”.

CEO studija, Mikael Hed, objasnio je: “Postoji mnogo empatije prema ljupkim neprijateljima iz Angry Birds igara i ljudi nas učestalo pitaju – što je s njihovom stranom priče. Bad Piggies daju vam šansu da igrate kao drugi najomiljeniji likovi Angry Birds svemira.” Igra stiže na iOS, Android te Mac 27. rujna te na Windows Phone, Windows 8 i PC nedugo kasnije.

Komentari (2)

  • Mr Newization

    04.09.2012 - 17:08

    Sudeći po kvaliteti i uspjehu Angry Birds-a, čini mi se da će i ovo biti kvalitetan i prije svega zabavan naslov. Jedva čekam!

  • BsTyLer

    04.09.2012 - 20:53

    o čemu vi?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?