HCL.HR

Disfunkcionalni Kinect?

Zoran Žalac 05.08.2010.   •   4 komentara


Sve izraženiji lag kod Kinecta nije problem uređaja nego aplikacija za njega, tvrdi Microsoft. A Peter Molyneux potiho odustaje od uvođenja Kinect podrške u Fable 3.

Microsoftov Kinect u teoriji izgleda jako primamljivo. Ipak, praksa navodno nije uvijek tako impresivna. Uvjerili smo se u to kroz banalne greške s Microsoftovih E3 pressica, a sudeći po novoj snimci, disfunkcionalni Kinect izgleda komično. Naime, u nedavnom prikazu Kinect Sportsa nešto je zakazalo te igru nije bilo moguće kontrolirati. Microsoft je odmah ublažio stvari izjavivši kako greška nije u uređaju, već u aplikaciji, odnosno igri, a kod određenih naslova to se ne može ni gledati kao greška već kao izbor developera. Drugim riječima, malo laga neće nas ubiti. A hoće li odbiti developere? Ne znamo, no zanimljivo je kako je Peter Molyneux, upravo jedan od najvećih pobornika Kinecta, potiho priznao kako Fable 3 ipak neće imati podršku za novi tip kontrole, iako je to isprva najavljivano. A ako do toga na kraju ipak dođe, znate da ćete to dodatno platiti kroz nekakav obični DLC paket.

Komentari (4)

  • Dragster

    05.08.2010 - 11:07

    kako loše

  • [proGABBEing] Ixy

    05.08.2010 - 11:12

    Može li Microsoft ne fejlati, za promjenu?

  • patafix

    05.08.2010 - 11:14

    Da radi iz prve nebi to bilo to 🙂

  • Corbel

    05.08.2010 - 12:47

    Ova vijest me podsjeća na neke vijesti na net.hr kao npr. “Sonji Kovač usred poziranja ispala ‘škembica'” ???? lol Ima još do izlaska se sve sredi , a sad izvlačit da je zakazala igra na nekoj X prezentaciji .. Neće sigurno pustit u prodaju da nemaju softverske podrške od strane developera i da ne radi kamera kako treba ^^ a što se tiče Fable 3 mislim da Kinect nije za takve igre ^^

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?