HCL.HR

Divinity 2: Ego Draconis

Zoran Žalac 24.11.2009.   •   3 komentara


Iz belgijskog studija Larian ovih dana stiže nam novi RPG naslov zvan Divinity 2: Ego Draconis. Pročitajte što nam nudi i obećava.

Mora se priznati da developeri s područja centralne i zapadne Europe doista prednjače s idejama za fantasy RPG igre. Doduše, kvaliteta izvedbe istih je zasebna stvar, no većinom su to solidni naslovi čije se mane mogu zaobići. Jedna od takvih igara trebala bi biti i Divinity 2: Ego Draconis, nastavak Divine Divinity-a iz 2002. godine, koji nam dolazi iz belgijskog studija Larian.

Igra je ovih dana ušla u gold fazu, spremna je za PC dok će X360 verzija pričekati do 5. siječnja sljedeće godine. Inače, riječ je tu o klasičnom RPG-u koji nas stavlja u svijet Rivellon. Po dobrom starom običaju, Rivellon u njegovom tranzicijskom, post-ratnom vremenu zadesi novo zlo kada se vrate demoni i zmajevi. Mi preuzimamo ulogu Dragon Slayera, bildamo ga i spašavamo svijet tamaneći zmajeve, a sve to u lijepoj grafici i svijetu prepunom fantazije. Ne zvuči baš originalno, ali RPG fanatici već oštre mačeve i pune manu.

Komentari (3)

  • Lovac

    24.11.2009 - 20:11

    Probao 5 min, neoptimizirano do bola, obrisao, a izgleda obečavajuće…

  • Bela

    24.11.2009 - 20:51

    Pogledao par trailera, izgleda prilično loše. Usporedba s Dragon ageom je neizbježna,
    ali će DA: Origins ostati najbolji ovogodišnji RPG.

  • PerverzniUm

    14.12.2009 - 11:05

    DA: Origins ostati najbolji ovogodišnji RPG. = Nema sanse = Kopija KOTOR i oblivion i Neverwinter original ima cak i bug u Redcliff 2 dio borbe ne uspije se aktivirati iz prve, nego san treba 2 puta obavljati borbu.
    [u]I btw u prokletom Zadru nigdi se ne more kupiti Divinity 2: Ego Draconis ZASTO?
    tj di se more nabaviti asap?
    [/u]

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?