HCL.HR

Dolazi nam Marvel vs Capcom: Origins

Renato Pedišić 06.07.2012.   •   3 komentara


Capcom ne prestaje najavljivati nove igre u serijalu Marvel vs Capcom, a danas su na redu dvije stare koje nam dolaze u HD ruhu u jednome paketu.

Marvel vs Capcom: Origins biti će kompilacijsko izdanje originalnih Capcomovih fighting igara iz 90-ih, Marvel vs Capcom: Clash of Super Heroes i Marvel Super Heroes, a izaći će za PlayStation 3 i Xbox 360. Kako je danas uobičajeno, neće to biti obično portanje igara s konzola pete i šeste generacije već će ovo reizdanje doživjeti propisni facelift. Ljudi iz Capcoma obećavaju nam nove grafičke filtere i dinamične izazove, a Marvel vs Capcom: Originsu neće faliti ni trofeja ni achievementsa.

Za one kojima je singleplayer tučnjava odavno dosadila, Marvel vs Capcom: Origins nudi kompetitivni multiplayer s do osam igrača u lobbyju te spectator mode. Ako ste posebno zadovoljni nekim svojim potezom moći ćete ga kroz replay snimiti za hvalisanje prijateljima.

Svoje ćete prijatelje moći namlatiti u virtualnom svijetu ovih hitova iz 90-ih nakon što skinete igru s XBLA ili PSN servisa za cijenu od 15 dolara ili 1200 MS Pointsa. To će biti moguće već u rujnu, a do tada nam je ekipa iz Capcoma darovala jedan lijepi trailer koji će vas podsjetiti na drugačije doba u povijesti video igara.

Komentari (3)

  • Black op

    06.07.2012 - 09:29

    Da bar naprave neku fighting igru na pc-u…

    • Rogue

      @Black op, 07.07.2012 - 17:18

      imas street fighter x tekken

  • PavleC

    06.07.2012 - 11:24

    prvi marvel vs capcom najjaca igra!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?