HCL.HR

Dragon Age: Origins – Witch Hunt DLC

Zoran Žalac 25.08.2010.   •   4 komentara


Kada smo najavljivali zadnji Dragon Age DLC zvan Golems of Amgarrak mislili smo kako je to ujedno i posljednje proširenje ionako velike igre. Međutim, pogriješili smo – BioWare je spremio još jedan DLC.

Kada smo najavljivali zadnji Dragon Age DLC zvan Golems of Amgarrak mislili smo kako je to ujedno i posljednje proširenje ionako velike igre. Međutim, pogriješili smo – BioWare je spremio još jedan DLC, više ne znamo ni koji po redu. Witch Hunt, kako je nazvan, stavit će točku na i tako što će nam pokazati što se dogodilo s ljupkom vješticom Morrigan nakon pada Archdemona. Morrigan inače ima važnu ulogu na samom kraju igre tako da će biti zanimljivo vidjeti rasplet njezine priče. A tko zna, možda je ovo i nekakav mini-uvod u Dragon Age 2 fabulu. Kakogod, Witch Hunt stiže 7. rujna na sve tri platforme, po standardnoj cijeni od sedam dolara.

Komentari (4)

  • Duksy

    26.08.2010 - 13:15

    Ovo se čekalo. Morrigan :))) <3

  • Lovac

    26.08.2010 - 16:57

    Ovu igru još nisam prešao jer svako malo dođe DLC, želim na kraju imati sve komplet i onda prelaziti, a ne da pređem, pa za 2 mjeseca DLC kad već zaboravim tko, što, gdje; prođem DLC, za 2 mjeseca opet ovi…

  • Lovac

    26.08.2010 - 16:58

    *novi

  • alya5030

    11.11.2010 - 15:54

    Razočarana sam. Očekivala sam da ću na kraju dobiti barem nekakvo objašnjenje od Morrigan ali ništa od toga. oko sat igranja i neko misteriozno blebetanje na kraju. Ne isplati se za to davati novce.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?