HCL.HR

Driver odgođen za 2011

Duje Kozomara 12.07.2010.   •   3 komentara


Gameri koji su se nadali da će sa zadovoljnim smiješkom na licu, puni napetosti i iščekivanja pokupiti svoj primjerak Driver: San Francisca oko Božićnih praznika u ovom trenutku će vjerojatno osjetiti neobično i neugodno stezanje oko srca. Naime,

Gameri koji su se nadali da će sa zadovoljnim smiješkom na licu, puni napetosti i iščekivanja pokupiti svoj primjerak Driver: San Francisca oko Božićnih praznika u ovom trenutku će vjerojatno osjetiti neobično i neugodno stezanje oko srca. Naime, Ubisoft je objavio kako je igra odgođena za sljedeću godinu, a kao razlog odgode navodi se „pretjerano kompetitivno tržište za Božić“. Igra će tako izaći tijekom Ubisoftovog četvrtog dijela fiskalne godine – između 1. siječnja te 31. ožujka. 2011. godine, jeli. Driver: San Francisco izlazi za PC, PS3 te Xbox 360, a najviše polemike izazvao je igrin novi sustav prebacivanja iz jednog auta u drugi. Možda ćete više otkriti ako bacite oko na trailer.

VIJEST: Driver: San Franisco – E3 gameplay

Komentari (3)

 • Cole™

  12.07.2010 - 23:34

  Ako je to s namjerom da izbace neke stvari iz prvotnog koncepta tipa retardirani tzv “switch” na kojeg smo svi popizdili onda je to dobra stvar :)))

 • --HS--

  13.07.2010 - 07:56

  koje sranje od trailera, grafika očajna,auto nemozes razbiti, da ne pričam o ovom “koma unique abilityu”..

 • ReFlex

  13.07.2010 - 08:27

  Sranje kao i svaki prosjecni Driver….

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!