HCL.HR

Electronic Arts najavljuje nastavke

Zoran Žalac 24.10.2008.   •   0 komentara


Bilo je samo pitanje vremena kad će svima dragi Electronic Arts objaviti planove za izradu i izdavanje nastavaka svojih novih franšiza.

Bilo je samo pitanje vremena kad će svima dragi Electronic Arts objaviti planove za izradu i izdavanje nastavaka svojih novih franšiza. Evo, to se dogodilo danas, pa prvi red igara najavljenih za sljedeću godinu čine Dead Space 2, Army of Two 2 te nastavak Battlefield Bad Company-a. Konkretne detalje o ovim naslovim vjerojatno nećemo čuti još neko vrijeme (sigurno do najave Mirror’s Edge 2 i novog NFS-a), no dobro je znati što nas čeka.
Ovoj vijesti dodajmo i to da jedna od navedenih igara dobiva i svoju filmsku verziju. Riječ je o naslovu Army of Two. Iako se dotični baš i nije proslavio, na film će se navodno potrošiti zavidan budžet. Kao i kod svih filmskih adaptacija video-igara, bitno je spomenuti da Uwe Boll nema apsolutno nikakve veze s filmom. Štoviše, na projektu bi trebala raditi respektabilna imena, počevši sa scenaristom Scottom Stuberom (Bourneov Ultimatum).

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?