HCL.HR

Enslaved prodao ispod, a Naruto iznad očekivanja

Duje Kozomara 08.11.2010.   •   1 komentara


Japanski gaming blog Andriasang objavio je listu koja uspoređuje očekivanja koja je Namco Bandai imao vezano uz prodaju svojih naslova, sa stvarnošću, odnosno, brojkom koliko se čini da je igra prodala ili će prodati. Lista je sastavljena prema izvj

Japanski gaming blog Andriasang objavio je listu koja uspoređuje očekivanja koja je Namco Bandai imao vezano uz prodaju svojih naslova, sa stvarnošću, odnosno, brojkom koliko se čini da je igra prodala ili će prodati. Lista je sastavljena prema izvještaju o prodaji koji je Namco nedavno objavio. Čini se da su neki naslovi malo podbacili, no dva naslova su ipak iznenadila i prodala iznad očekivanog. Ben 10 Ultimate Alien Cosmic Destruction prodao je 800 tisuća primjeraka, što je 100 tisuća preko predviđanja, a Naruto Shippuden Ultimate Ninja: Storm 2 će, čini se, prodati oko milijun primjeraka, što je čak 300 tisuća više nego planirano.

Ipak, za Enslaved: Odyssey to the Wes očekivalo se da proda milijun, no čini se da će stati na brojci od otprilike 800 tisuća. Osim Enslaveda, drugi naslovi od kojih se očekuje da prodaju manje od očekivanog su Majin and the Forsaken Kingdom (300 tisuća, očekivano 700 tisuća više) te Splatterhouse (350 tisuća, očekivano 650 tisuća više).

Komentari (1)

  • theEbom5o

    08.11.2010 - 21:31

    molim Boga da stave Naruto za PC

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?