HCL.HR

Fallout 3 zabranjen u Indiji, dostupan na Steam-u

Zoran Žalac 27.10.2008.   •   0 komentara


Iako smo Falloutu 3 napisali i više vijesti nego što je potrebno, čini se da ova igra svojom kontroverzom izaziva još vijesti i diskusije.

Iako smo Falloutu 3 napisali i više vijesti nego što je potrebno, čini se da ova igra svojom kontroverzom izaziva još vijesti i diskusije. Fallout 3 je tako nedavno zabranjen u Indiji, što je u neku ruku bilo čudno jer nasilni naslovi poput BioShocka i GTA 4 u ondje prodavali bez ikakvih zabrana. No danas smo doznali što je to tako specifično loše u Bethesdinom viđenju post-apokalipse da je natjeralo Indijce na zabranjivanje igre. Ne biste vjerovali, ali igra je zabranjena zbog krava. Da, krava. Naime, u Indiji se ove životinje smatraju svetima i svatko ih cijeni, a u Fallout svijetu krave su zbog mutacije groteskno prikazane i iskorištavaju se za transport robe.
Eto, Indijci zbog krava vjerojatno neće igrati novi Fallout, no srećom svi mi kojima krave nisu toliko svete od danas igru možemo kupiti na Steam-u. Doduše, možemo je tek downloadati, ali ne i igrati jer je službeni datum izlaska 31. listopad.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?