HCL.HR

Fallout: New Vegas ima definitivni kraj

Zoran Žalac 23.08.2010.   •   2 komentara


Jedna od najcjenjenijih opcija u RPG igrama je mogućnost nastavljanja igre u otvorenom svijetu jednom kada glavna priča završi. Ipak, takvo što se viđa sve rjeđe, što dokazuje i primjer nadolazećeg naslova Fallout: New Vegas.

Jedna od najcjenjenijih opcija u RPG igrama je mogućnost nastavljanja igre u otvorenom svijetu jednom kada glavna priča završi. Ipak, takvo što se viđa sve rjeđe, što dokazuje i primjer nadolazećeg naslova Fallout: New Vegas. Naime, potvrđeno je kako u istome priča definitivno ima kraj nakon kojega više nije moguće igrati dalje s istim likom. Znajući da to neće odgovarati svima (slična situacija dogodila se i s prethodnim Falloutom), Obsidian se pravda kako nisu imali izbora – iako su prvotno razmatrali ideju o nastavljanju igre poslije samog završetka, ista je odbačena jer završetak priče donosi velike promjene u svijetu Fallouta. A priča je na prvom mjestu, kažu – nije ovo nekakav MMORPG. Kakogod, Fallout New Vegas stiže 26. listopada na PC, X360 i PS3.

LINK: Fallout: New Vegas najava

Komentari (2)

  • Easy

    24.08.2010 - 08:42

    meh, 99% će već izaći nekakav DLC ili MOD koji će to “popravit”. ista stvar je bila i s masom drugih RPG naslova koji su imali taj problem. na kraju krajeva, isto je bilo i s Fallout 3.

  • Prince-Artas

    24.08.2010 - 11:00

    Da ali u F3 smo taj DLC čekali ravno 7 miseci. Ova mi se odluka ne sviđa ali konačnu ocjenu dajem na kraju.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?