HCL.HR

Watch Dogs – haker s mobitelom

Zoran Žalac 27.05.2023.   •   80 komentara   •   Retro gaming


Na današnji dan, prije točno devet godina, Ubisoft je lansirao ambiciozni naslov koji se trebao boriti s GTA serijalom. No, neke stvari pošle su po krivu.

Svaka generacija konzola ima svoj naslov kojim se igračima prezentira budućnost grafičkog prikaza kakav se na kraju ne ostvari. Za još prošlu generaciju konzola može se reći da je taj naslov bio Watch Dogs, Ubisoftova akcijska avantura fokusirana na hakiranje u Chicagu.

Watch Dogs nam je prvi put bio predstavljen na E3 sajmu 2012., u prilično dojmljivom komadu gameplaya. No, kada je igra izašla na današnji dan, prije točno osam godina, bila je jedan od najpoznatijih primjera “downgradea” te je vizualno izgledala siromašnije nego u prvom prikazu.

Ubisoft je tada tvrdio kako igra nije vizualno degradirana, no čak ni PC verzija nije bila na prikazanoj grafičkoj razini dok ju modderi nisu sredili. Verzija za konzole izgledala je značajno lošije, pogotovo one za stari PS3 i X360.

No, što je od Watch Dogsa ostalo usprkos aferi sa srozavanjem grafike? Skupa promotivna kampanja odradila je svoje te je Watch Dogs postao prepoznatljiv brend iako su mnogi igrači tvrdili kako je priča u igri dosadna, glavni lik Aiden Pearce bezličan, a gameplay nije bio na razini ostalih igara sa sandbox okruženjima.

Skupa promotivna kampanja odradila je svoje te je Watch Dogs postao prepoznatljiv brend, iako ni po čemu nije bio revolucionaran.

Igra je ostvarila odličnu prodaju s preko šest milijuna isporučenih kopija te je utrla put za drugačiji nastavak. Ubisoft je s Watch Dogsima dobio još jednu isplativu franšizu otvorenog svijeta. S druge strane, Watch Dogs je iz plana izbacio Driver serijal čiji su tvorci u potpunosti prešli na razvoj ovog serijala. Interesantno je kako je Watch Dogs zapravo proizašao iz onoga što je trebala biti nova igra u serijalu Driver.

Nastavak Watch Dogsa dobili smo krajem 2016. godine, a njime je Ubisoft pokušao animirati serijal toplijim bojama, življim likovima i novim mjestom radnje – San Franciscom. Treći dio preselio se na europski teritorij, preciznije rečeno u London. Protagonist Aiden Pearce naknadno se vratio u trećoj igri kao jedan od DLC likova.

Što vam je to 'Gaming kalendar'?

Komentari (80)

  • funky0308

    27.05.2018 - 14:05

    Jedna od, po meni, najlosijih igara iza koje stoji Ubisoft. (A imao je Ubisoft dosta smeca pa je veliko ostvarnje prestici sva za smeca i biti najlosiji) Imam i jedinicu i dvojku – nisam presao ni jedinicu ni dvojku 😀 . Ja to ne mogu igrati. Pocimao sam igrati dvojku sto puta ali ne ide… Dosadne su i zamorne i iako na prvu te fore hakiranja izgledaju zanimljivo – sve su samo ne zanimljive. Sve se svodi na par tipki i to je to. Da se mene pita, dvojke ne bi ni bilo, radio bi se novi Driver.

    • dragon.avenger

      @funky0308, 27.05.2018 - 14:55

      Ja sam za neko čudo uživao u igri. Uz sve mane a najveća je njezin glavni lik i nebitna priča. Ali sama hakiranja su mi bila fora 😀 Dvojka ima dobru vožnju i policiju. Osim toga ne mogu naći neku posebnu pozitivu.

    • Tomina

      @dragon.avenger, 27.05.2019 - 14:35

      dobru voznju ima dvojka? Hahaaha daj me nemoj.Igra je jos bila oke, ovo sa hakiranjem itd, ali voznja me totalno smorila.Pa bolji sistem voznje bi dva modera napravila iz prve.

    • Vujo777

      @dragon.avenger, 27.05.2022 - 20:45

      Također, ne znam sto ljudi toliko kritikuju igru po meni je bila ok solidna igra, a sad sve je stvar ukusa, meni se 1 dio svidio vise nego 2, priča i taj filing usamljenosti, ne toliko društven lik u igri…meni je bilo top

    • MeDoNjA

      @Vujo777, 27.05.2022 - 21:34

      Stari je post nzm dal ce ti odgovoriti ali ja cu dati onako kako sam je ja video. Hvalilo se na veliko da ce biti bolji od GTA V zbog cega je po meni najvise popularnosti i fokusa dobio . Na kraju dobijamo bagovitu igru (mogao si to videti u rsznim klipovima , jos nije fixano mnogo stvari od prvog dela) i prilicno ne optimizovanu igru. Naime samo hakiranje je malo tu igru vadilo i cinilo je koliko toliko zanimljivom , ali nikako na duze staze te mislim ds je watch dogs 2 losa iz razloga sto nisam video da je nesto zesce mnogo dodato , a legion nisam ni igrao iz stvarno mnogo razloga. Igrica i jeste bila ok ,nist posebno , ali radi dizanja u nebo mnogi su ostali u razocarenju , mislim hvalis se da ce biti bolja od gta v ono nije niti bolja niti nesto vrlo posebna. Mozda slicna sotuacija kao sa Far Cry 6 , hvalili se kako je brda njihovih studija bilo ukljuceno u projekat ,a ponovo mi nismo dobili nista novu igru vec far cry 5 i new dawn sklopljen u jedno i napravljena nova mapa , priča i olaksan gameplay na maksimalno, kazem ponovo ni ts igra nije losa , ali nije onoliko dobra koliko ocekujes kada ti neko kaze da je brda brda studija ucestvovalo u radu same igre….

    • Irenicus

      @funky0308, 27.05.2018 - 15:51

      Pa sto ih kupi majke ti xD

    • funky0308

      @Irenicus, 28.05.2018 - 11:07

      Hahaha…pa ne znam…dan danas se pitam zasto sam to napravio. Mozda je Division razlog, stvarno mi se svidjela ta igra i jos uvijek je znam zaigrati. Mozda me je to ponijelo pa sam kontao da su se vratili u sedlo. Sramota me i reci kakve sam sve igre kupovao..haha 🙂 . Sada sam malo pametniji ali samo malo 😀 . Igra ih sin sada, taman su za sestogodisnjaka, otvoreni svijetovi u kojima moze raditi sto hoce, jedino kao sandbox igraliste jos i mogu posluziti.

    • moordrak

      @funky0308, 27.05.2018 - 19:09

      Isti slučaj. Nikad se nisam uspio natjerati na prijelaz. Dvojku sam jednostavno preskočio. Na x360 mi je WD izgledao kao kopija lošeg GTA4.

    • funky0308

      @moordrak, 28.05.2018 - 11:10

      Ma jooj…ali gledam i malog kada ide igrati, otvori Steam i gleda sto ce, ako ne igra svoje igre (Brick Rigs, Tracks ili neke Lego igre) trazi nesto ozbiljnije, ladno preskoci WD2 i upali GTA Vice City ili trojku?! Igre koje naspram WD2 izgledaju kao fico pored Q7 ali su deset puta zanimljivije i bolje….e to je tuzno za vidjeti. Upali on i WD2 tu i tamo ali iako ima i dron i ono malo vozilo i moze djetetu biti zanimljiv svijet i ono sto u njemu moze ali ne, zadrzi ga pola sata i ne pali je nakon roga 3 mjeseca. Losa je i nezanimljiva igra.

    • OtonCro

      @funky0308, 28.05.2018 - 09:05

      Slazem se, pokuso sam obje igrat al samo dosade, i misije su vecinom iste itd. A i nisu cak ni optimizirane igre.

    • cropheus

      @funky0308, 28.05.2018 - 09:31

      Novi driver!!!!

    • funky0308

      @cropheus, 28.05.2018 - 11:12

      Haha…gledam sada i razmisljam, jbte o cemu ovaj prica, kakvi driveri, nitko to drivere ovdje nije spomenuo hahaha. Novi Driver, igra .. 😀 . Mozda to bude surprise na E3, jos da ga najave i ne zeznu….eeeee

    • MakikaM91

      @funky0308, 27.05.2019 - 14:07

      Ja se nadam, izgleda sam optimistican previse, za povratak Jade Cocoona. Tu igru sanjam da je vrate u zivot, sanjam.. Bar jedan remaster a i remake na prvi dio ne bi bilo uopce lose.

    • Arthur

      @funky0308, 27.05.2020 - 21:47

      A ono ok su igre. Jedinica tmurna i drprrsivna, a o glavnom liku da i ne govorim(shvaćam da je doživio nesreću i njegova borba sa svime tim) jednostavno mi je pre generičan i nezanimljiv.
      Dvica je barem lika popravila iz depresivca u veselog i “cool” lika. Zanimljivi su mu suradnici ali ništa sada da su mi po nečemu ostali zapamćeni kao sully iz uncharteda, ellie iz last of us ili slično. Glavne misije su zanimljive, ali sporedne su uvijek iste kao većina ubisoftovih igara (zauzmi teritorij, uništi skladište, ubij alpha mužjaka određenog teritorija pa uzmi taj teritorij, uzmi mapu koja otkriva još više istih misija i tako u krug.) Sve u svemu ok su igre ali neće se propustiti previše ako ih se preskoči. A i nisu me toliko privukle da ih još jednom odigram. Nisu me toliko povezale ni s likovima ni s radnjom. To su jednostavno jedne od onih što se jednom pređu i to je to.
      Barem je tako meni, ali naravno netko se neće složiti i reći će potpuno suprotno i to je sve ok, zato podtoji 100 vrsta igara. Za svakoga po nešto😀😀

    • marko1106

      @funky0308, 28.05.2020 - 07:34

      Slažem se u svemu napisanom. Prošao sam skoro pa isto. A trojka sa ovim mjenjanjem likova mi se cini još više odbojna. Ne znam volim Ubisoft ove igre i ne volim. Ne znam kako to opisati. Sve imaju ono nešto a opet im fali nešto. Ali Watch Dogs nema ništa.

    • Tomislav88

      @funky0308, 27.05.2023 - 21:07

      Haha ista stvar. Aj nagovorim se igrat watch dogs: legion eto u 3 i pol mjeseca provedenih u bolnici sam je upalio 3-4 puta to govori koliko je igra meni zanimljiva.

  • oly22

    27.05.2018 - 15:09

    Puno se očekivalo, a jako loše ispalo.

  • Mogvaj

    27.05.2018 - 15:12

    Jucer presao i meni je bila dobra posto sam ju uzeo kad se dijelila na u-playu

  • Momentum

    27.05.2018 - 15:34

    Možda i najveće razočarenje svih vremena,uz Mafiu 3 po meni.

    • dragon.avenger

      @Momentum, 27.05.2018 - 15:38

      Od AAA igara osobno bi dodao i NFS pokušaj iz 2015 i meni osobno najveća razočaranja u tom rangu The division i ME Andromeda te destiny 2. Vjerojatno ima još pokoje kao npr. Hardline ali ne da mi se viš misliti na razočaranja. NMS me nije razočarao jer sam ocekivao tako malo kao što sam dobio.

    • Smike

      @dragon.avenger, 27.05.2019 - 12:19

      Joj u pravu si. Ja sam Mafiu nabavio od frenda na disku i ako nisam imao mnogo drugih igara,a veliki sam fan otvorenog svijeta,nisam mogao igrati Mafiu 3. Mafia 1 mi je jedna od najboljih igara koju sam ikada igra. Jednostavno kad se sjetim ,sve sam prijatelje u školi zarazio mafiom a sad me stid kako izgleda trojka. WD je najvece grafičko razočaranje od kad postoji gaming za mene. Sjećam se da sam onaj prvi prikaz gameplaya otrcao da pokažem bratu sa nevjericom smo gledali kakava je budućnost gaminga i samo se čekalo da se pojavi. Kad sma je nabavia za ps3 pao sam u depresiju i igrao sma je samo jedan sat ,izbrisao sa ps-a i moje memorije. Dvojku ne planiram kupiti a ni trojku..

    • funky0308

      @dragon.avenger, 28.05.2019 - 19:10

      Dobro, NMS je dodao gasa i odradio odlican posao, poprilicno je dobra igra ili kako NMS uopce nazvati, nije simulator ali nije mi bas ni igra…cudan je NMS ali dobar danas. Jos uvijek ga znam upaliti, tek toliko da se malo provozam i vidim sto je novo. Volio bih da u NMS ubace gradove i NPCe (prave NPCe koji se krecu i zive svoj zovot unutar tog grada), malo su mi previse prazni planeti….mozda dodje i to jednog dana, HUBovi mi nisu dpvoljni, nije to to. Za Division vrijedi isto, ispeglali su ga i jedinica je na kraju ispala dobra igra…ME i D2, a pogotovo BF Hardline su i meni uzas uzasa. NFS ne pratim pa pojma nemam sto se dogadja tamo, sjecam se samo jednog Igorovog videa gdje komentira one uzasne uzasne dijaloge koje ti zaista bude neugodno gledati…e sada, koji je to NFS bio pojma nemam. 🙂

    • Hadvar

      @Momentum, 27.05.2020 - 10:31

      Andromeda i fallout 76 brate… Nitko im ne moze prismrditi

  • Irenicus

    27.05.2018 - 15:52

    6 miliona je podleglo e3 propagandi i hype-u i kupilo ovo RIP….

  • DjokaBA

    27.05.2018 - 16:27

    Na današnji dan, prije točno četiri godine, sam ja odlucio da vise ne kupujem Ubisoftove igre. Pogotovu ne prednarucujem..

    • funky0308

      @DjokaBA, 28.05.2018 - 11:15

      Propustas tako i dobre igre. Ja slicno misljenje imam za EA ali nikada ih necu prekriziti na nacin da vise nista njihovo ne kupujem. Ne kupujem smece vise ali da cu sebe kazniti raditi nekoliko losih igara, nope. Ima Ubisoft jako dobrih igara. AC serijal ima odlicnih igara, Tom Clancy serijal takodjer, FarCry ima odlicnih nastavakq, petica je skroz dobra, AC Origins je odlican… kuzim da se covjek razocara ali mislim da nije dobro generalizirati jer svi oni imaju vise studija za koje izdaju igre i ako je jedan podbacio, ne znaci da ce i drugi, dva mjeseca nakon izlaska te lose igre…

    • DjokaBA

      @funky0308, 28.05.2020 - 16:45

      Kasnim sa odgovorom dve godine. 😀 … AC su unistili ovim novim nastavcima (po meni), Far Cry od dobre trojke je sve na isti kalup, The Division, Wildlands, Breakpoint sve isto samo drugo pakovanje i generalno mi ne leze te igre. Od njihovih novijih igara, jedino na cemu sam se zadrzao i uzivao u igranju je novi Anno. Verujem da je i R6 Siege dobar, ali ga nisam probao. Ne propustam ono sto stvarno vredi, al malo toga vredi..

  • Agent

    27.05.2018 - 16:48

    Odigrao ti igru prije 2-3 tjedna,hakiranje je dobro,ali vožnja užasno čudna.Jedna od lošijih igara kojih sam odigrao

    • Arthur

      @Agent, 27.05.2020 - 17:59

      Šteta za igru, baš je imala potencijal da bude nešto. Hakiranje, open world, vožnja, stelth, parkour… Gotovo pa savršena kombinacija samo realizacija loša.

    • Tomon_45

      @Agent, 27.05.2023 - 18:43

      Igrica za jednokratnu upotrebu,to uvjek kažem.

  • snooker

    27.05.2018 - 17:28

    Da nisu misije i hakiranje toliko dosadni možda bi igra bila i dobra…

    • Arthur

      @snooker, 27.05.2020 - 18:05

      Po meni je tu najveći problem bio prevelik hipe kojega ubisoft nabija na skoro svaku igru i odaju puno toga prije izlaska igre. Meni se igra činila savršenstvom pa kad je izašla onda dobiješ masu ljutitih fanova koji su dobili upola lošiju igru od očekivanog. A i plus to što si napisao da su misije dosadne, a posebno to što su side misije repetetivne kao skoro svaki njihov nasliv. Hakiranje mi je bilo ok, ali brzo dosadi u open worldu iako sam baš očekivao da ću to raditi satima. Barem su u drugome dijelu primjenili dio tih grešaka koji su napravili s prvim dijelom.

  • Fr3dY

    27.05.2018 - 17:37

    Uzeo kad je bila free odigrao par sati,uzas,veoma dosadno

  • hyperion

    27.05.2018 - 17:43

    E bome meni nije loša igra niti malo. Igrao je prošle godine tek i ne vidjeh what was all the fuss about. Ok, malo se side misije jesu previše ponavljale, poput fixer contracta, ali za igrača koji ne igra preko 2 sata odjednom sasvim ok. Lik mi nije mrzak, dapače, a radnja savršeno tmurna, ako volite šareno eto vam Zelde.

    • funky0308

      @hyperion, 28.05.2018 - 11:17

      Da ali iako u igrama ne trazim neku posebnu realnost, nema mi smisla cijela prica. Eticni hakeri koji pola grada dignu u zrak da bi se izborili za neki mir ili svoj neki interes…jako suplje.

    • hyperion

      @funky0308, 28.05.2018 - 12:33

      Igra jest mogla bit bolja i kužim razočarenje, ali nije ni približno toliko loša koliko se govori. A to za razaranje pola grada se slažem, al jbg, takve su igre, obično nije dovoljna samo priča što bi prošlo u filmu, već moraš nabacat akcije.

    • Jokerhere

      @funky0308, 27.05.2019 - 10:38

      U prvom djelu mi je odlicno leglo da pucam maksimalno, ni ne sjecam se nesto zapleta ali zanm da je grafika bila lijepa i je bilo na momente bas intezivnog napucavnja. Vec u drugom djelu sam imao moralnu prepreku da ubijem ikoga a i nije mi leglo svo sarenilo i premda je imala lijep suncan setting nesto bez oruzja to nije islo tako da sam batalio.

    • Arthur

      @hyperion, 27.05.2020 - 18:06

      Nije igra sada loša, nego se dogodio prrvelik hipe i igra jednostavno nije bila spremna da se onakva pusti u prodaju.

  • L3gi0naR

    27.05.2018 - 18:31

    I dan danas najveći fail od igre zbog lažne grafičke prezentacije pa velikog downgradea kod finalne igre.

  • moordrak

    27.05.2018 - 18:58

    Nažalost Watch Dogse nisam nikada prešao. Čini mi se da sam tada igrao Thiefa i još je neki vrag bio, Castlevania 2, da li je bio Dark souls 2, mislim da je, poslije je došao Dragon age Inquisition i tako. Prošla baba sa kolačima. Još je na polici u verziji za x360. Probavao sam ovo odigrati nekoliko puta, ali nije išlo. Jednostavno se nisam mogao pronaći u igri koja me je smorila načinom igre u prva dva sata. Ideja je bila odlična. Ako se netko sjeća, bio je neko vrijeme upaljen demo/mapa koja je napravljena u stilu Watch Dogsa. U realnom vremenu se prikazivalo gdje se na karti nalaze neke od službi, telekomunikacijski tornjevi, javne govornice, autobusi, vlakovi u nekoliko gradova na različitim kontinentima. Pomalo mi je zastrašujuće bilo vidjeti koliko informacija slobodno leti po zraku. Dvojku sam u potpunosti preskočio.

  • nedzon

    27.05.2018 - 22:05

    Igra nije bila toliko losa koliko je izasla u nezgodno vrijeme! Tacnije u vrijeme dok su svi jos bili pod uticajem GTA V. Postavljala su se pitanja da li ce watchdogs moci konkurirati skoro pa savrsenoj petici? naravno doslo je do debakla, gta v je bio bolji u svakom segmentu, tako da se mnogi nisu davali nikakvu sansu watchdogsu koji je ostao samo jos jedna blijeda gta kopija u nizu! Drugi dio watchdogsa meni je osobno bio mnogo bolji!

  • Apen21

    27.05.2018 - 22:29

    Downgrade je bio namjerno kasnije se je mogla vratiti izvorna grafika kao sto je i bilo na e3.
    Uzmimo u obzir da je igrica tjedan dana bila na torentu nego sto je trebala izaci da sam ja developer i ja bi downgrado..

  • Apen21

    27.05.2018 - 22:31

    Nitko nije uzeo u obzir da je igrica tjedan dana prije nego sto je izasla bila na torentu, da sam ja developer i ja bi downgrado..

    • Aldin219

      @Apen21, 28.05.2018 - 10:19

      To nema smisla prijatelju. Prodali su je u 6 miliona komada, pa ko veli jebo ovih 6 miliona mušterija, odoh zbog pirata downgrade igru? Čista nebuloza

    • funky0308

      @Apen21, 28.05.2018 - 11:21

      Zasto bi ti pusio ako sam ja ukrao nesto? Ne stoji ti bas teza. Nije ni downgrade problem koliko je problem sto je igra losa. Da je u GTA V losija grafa da li bi smetalo? Vecini ljudi ne bi jer je igra odlicna u svim ostalim aspektima. Koliko vas je modificiralo igru sa grafickim modovima? Sigurno ne svi. GTA V moze izgledati (na PCu) deset puta lijepse pa opet ne jurimo svi ma to i i to je dokaz da nije pala samo radi downgradea koji je u jedinici ocit, kada sve valja, a grafa je losija, igra prolazi dobro. Problem je jada je grafa jedino sto valja (WD2 recimo).

  • GAMEmaher

    27.05.2018 - 23:30

    Ja od te igre nisam puno očekivao i odigrao ju na ps3 bio gdje grafika prolazna samo. Ali story i gameplay mi je bila vrhunska zabava. Uživao sam. Nakon toga kupio sam ju za ps4 bundle i dlc story isto zabavan dodatak. Grafika u full hd već malo bolja s ps4. Obožavao sam tu chicago tmurnu atmosferu a još su me veselile i mini igre razne i WD mi je pružio sate i sate zabave. Nabavio sam i onda wd2 za ps4 i pokušao ga igrat dvaput ali nisam se natjerao završit. Loša vožnja užas, bugovi, internet puca matchevi…sve šareno i djetinjasto nekako…daleko od atmosfere chicaga. Jednom ga i završim al daleko je zabavniji prvi WD kojeg odigram i treći put jednog dana.

  • SanKa

    28.05.2018 - 11:48

    dobio uz ps4, jednostavno djeluje isprazno. trudio sam se maksimalno da ju zavolim, ali nije mi bila dobra.

  • ShalO

    28.05.2018 - 16:26

    Ovi sto kake za grafiku igre. Jedno pitanje,jeste li culi za TheWorse mod?
    https://www.youtube.com/watch?v=1THZiv1jSfA
    https://www.youtube.com/watch?v=SOXZWgXWQ-0

  • Tomon_45

    22.06.2018 - 20:38

    Da nije valjala ništa grafika priča mi otako

  • SanKa

    27.05.2019 - 09:15

    kupio ps4 s ovom igrom. igra je teško smeće.

  • Mah

    27.05.2019 - 10:19

    Uuu hcl video recenzija, bile su vam dobre ali draže mi je kako sad radite.. Pisana recenzija uz par gameplay videa. Dobro ste se snašli u ovoj lets play eri 😀

  • striborino

    27.05.2019 - 10:19

    Igrao sam i jedinicu i dvojku.Meni su bile dobre igre.Jest da je grafika u prvom dijelu bila losa al volio sam gameplay jer je hakiranje stvarno zabavno.Sad se ceka treci dio :p

  • ivan.frakin

    27.05.2019 - 10:52

    “Downgrade simulator” a dali ste mu ocjenu 90…

    • blacklist0907

      @ivan.frakin, 27.05.2019 - 10:56

      Ne vjerujem ovo… Cak necu ni provjerit lol

    • blacklist0907

      @ivan.frakin, 27.05.2019 - 11:00

      Isuse… Fakat su dali 9 a witcher 3 8.5…hahahah e moji hcl-ovci valjda ste naucili nesto iz ovih ogromnih gresaka kod ocjenjivanja

    • Igor Belan

      @blacklist0907, 27.05.2019 - 12:43

      A pazi Super Mario Odyssey je dobio 94 hahaha, koji smo mi bedaci.

    • crolink07

      @Igor Belan, 27.05.2019 - 13:09

      Tko prizna, pola mu se prašta.

    • Jared Leto

      @blacklist0907, 27.05.2019 - 12:50

      Definitivno su izgubili sav kredibilitet recenziranja videoigara kada su mu dali takvu ocjenu..barem kod mene.

    • Stitrek

      @ivan.frakin, 29.05.2019 - 00:22

      WD 1 i 2 su odlične igre, zato jer su spojili elemente otvorenog svijeta sa digitalnim svijetom u kojem danas živimo, sa svim tim elementima i različitim radnjama igre su interesantne. GTA 6 svakako treba ići u smjeru sličnom WD jer GTA5 je bila poprilično nerealna naspram GTA4.

  • GAMEmaher

    27.05.2019 - 12:04

    Uživao sam u prvom dijelu i odigrao ga prvo na ps3 pa na ps4 iznova s dlc. Vrhunska zabava. Užitak. Sad ću i dvojku dovršit iako mi jedinica draža zbog atmosfere. Online hakiranje nekoga bila originalna zabava u prvom.

  • Demon90

    27.05.2019 - 20:02

    Ma neka se prebace nazad na driver

  • OldNewCrqzyUser

    27.05.2020 - 09:59

    Meni se jako svidjela ova igra. Nije bilo bugova. Downgrade ili ne – igra je vizualno bila lijepa i mislim da nije Ubijev problem što je došlo do downgradea nego je to bilo zbog konzola. Protagonist je imao potencijala ali nisu ga do kraja napravili kako treba. Tehnički je igra bila odična. Neke stvari koje su mi gadno falile u GTA serijalu tu su stavili unutra. Šteta da su nastavci krenuli u smjeru suprotno od toga kojeg bi ja htio, pogotovo ovo sranje gdje nisam vezan za jednog lika nego se može birati bilo koji. Nije mi se ful svidjelo u gta v gdje sam igrao sa tri lika, makar to tamo shvaćam ali ovdje mi je to potpuno sa kojeg gledišta profulana stvar. Znam da to većina voli ali meni je No1 igra u serijalu prvi dio serijala. Jbg.

  • Hadvar

    27.05.2020 - 10:29

    tell me lies. tell me sweet little lies

  • macgyver

    27.05.2020 - 10:58

    Volim Ubisoftov tip igara (FC, AC), i ova igra je imala sve odlike da mi se svidi, ali nije. Krenuo sam dva puta, svaki put igrao sat-dva i odustao. Jednostavno je dosadna

  • GAMEmaher

    27.05.2020 - 11:19

    Ponavljam se opet… meni odlična igra. Pogotovo sa season pass. Prošao je dvaput. Sad baš odigrao watch dogs 2 i zabavan al jedinica ipak bolja u dosta stvari.

  • Arthur

    27.05.2020 - 12:23

    U kad se i ovoga sjeti što je trebalo biti. Toliki pusti gameplayi, predstavljanja, traileri i odavanja dobrpg dijela igre zajedno s likovima i radnjama. Nije igra toliko loša koliko su oni sami sebi nju uništili. Nabili prevelik hipe na sajmu i na kraju igra ne bude ni upola onog što je trebala biti. Šteta jer je tematika bila vrh, samo razrada svega inje baš išla po planu☹️☹️.

  • Josipvk

    27.05.2020 - 12:46

    Nikad ga nisam presao jer me nije nesto pretjerano igra uvukla u svoj svijet , lik je bezlican prica je dosadna misije na skoro isti kalup ,losa optimizacija ,cudan vozni model jedini plus je fore sa hakiranjem

  • delight353

    27.05.2020 - 15:50

    A kad smo svi mi muje… Umjesto da ne prednarucujemo igre, jer, eto, znamo da taj i taj izdavac/developer nece zaje.ati, mi kao ovce bez mozga skacemo na hype train, a naposljetku ostanemo razocarani i cudimo se poluproizvodu koji smo kupili. Nigdje igre nece pobjec. Pricekati recenzije, komentare igraca, pogledati koji gameplay kakvog streamera… Strpljen-spasen. Ali da; WD je bio meh. Nit smrdi, nit mirisi. Dvojka nesto bolja, ali nista specijalno.

  • Arthur

    27.05.2020 - 16:37

    Baš to. Igra čak nije ni loša. Uništilo ih je pretjerano hipanje i odavanje stvari u igri prije samog izlaska i to uvijek rade. Valjda će se dozvati pameti.

    • Rvatina22

      @Arthur, 27.05.2021 - 19:14

      Usao sam u igru, igrao ju do prvog trenutka kad sam trebao vozit auto i samo izasao. Ne znam jesam u ijednoj igri vidio tako los model voznje

  • Premelo172

    27.05.2020 - 19:31

    Meni je ovo oduvijek bilo ko štreberska verzija far crya

  • Pararera

    28.05.2020 - 07:54

    Igrao sam ju, nije loša.

  • Diablofreak

    27.05.2021 - 11:12

    Meni jos najbolji watch dogs, prica ima smisla, ima i sadrzaja za igrat, dvojka mi manje draga zbog ringe ringe hipsteraja!!

    Legion necu ni komentirat

  • WalwRafii

    27.05.2021 - 13:40

    Dva problema originalnog Watch Dogsa su preveliki hype i usporedba sa Gta V. Da su se od igre imala normalna očekivanja i da nije bilo govora o Gta, igrači bi wd puno iše cijenili. Meni je igra bila izvrsna kao igra za sebe, isto kao što mi je i Gta V izvrstan kao igra za sebe.

  • Payday 4 Dallas

    27.05.2022 - 20:54

    Bolesno podcjenjena igra.Definitivno među najboljim igrama kojih sam ikad igrao.Aiden je odličan protagonist!

  • Antonijo K

    27.05.2022 - 21:05

    Nemam nista lose reci o ovoj igri,prica sad nije nesto extra ali sve ostalo mi je bilo okej i presao sam je do kraja,potpuno solidna igra.

  • f1GhT3R

    27.05.2023 - 12:19

    igrao sam prvi i drugi dio, drugi dio mi bio puno zanimljiviji (cak sam prošao sve sporedne misije u dvojci)… to su bile igre svojeg vremena, danas to vise ne bih mogao zaigrati.

  • Chaos777

    27.05.2023 - 15:37

    Ja skroz razumem razocarane ljude ali meni sama igra nije bila losa pa cak ni osrednja vec dobra, naravno svi smo mi skoro 2 godine gledali u onaj trejler kao u nesto neverovatno i jedva cekali da probamo TO ali naravno TO nesto je izostalo ali dobili smo poprilicno ok proizvod. Meni mnogo bolji od drugog dela koji mi se uopste ne dopada ni izdaleka ni izbliza. Ali svakako od WD serijala mislim da ce taj trejler ostati najvise upamcen sto naravno nije dobra stvar ali makar je po necemu upamcen…

  • Tomon_45

    27.05.2023 - 17:50

    Moja prva igrica za ps4,legenda od igrice.

  • Lepoglava

    28.05.2023 - 21:44

    Pokušao sam igrati ali igra nije imala personality nikakav.Onak mlak dojam uopće ko da ništa ne igram. Eto to je bio osjećaj. Brzo sam ju prodao da nadoknadim gubitak…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?