HCL.HR

Gas Guzzlers: Combat Carnage prednarudžbe i datum izlaska

Igor Belan 07.05.2012.   •   10 komentara


Fiću i Stojadina s teškom mašinerijom na krovu vozimo ipak ovaj mjesec, a ova hrvatska igra sada se može i prednaručiti za svega 99kn.

Gas Guzzlers: Combat Carnage obećavajuća combat racing igra u kojoj ćemo između ostaloga moći voziti i legendarne automobile poput Fiće i Renaulta 4, dolazi ipak u mjesecu svibnju. Nakon što smo očekivali izlazak igre u travnju, ekipa iz hrvatskog studija Gamepires odlučila je još malo pomaknuti datum izlaska kako bi dodatno uglancali svaki aspekt igre.

Ova PC ekskluziva u Hrvatskoj će se prodavati u izdanju u kutiji dok će šire biti dostupna i digitalno. Još jedna prednost za Hrvate je što je izdanje u kutiji čak jeftinije od onog digitalnog. Tako igru možete prednaručiti na stranicama Tisak Media web shopa za svega 99kn, što je 30kn jeftinije od cijene koju ćete morati platiti kada igra izađe na tržište 22. svibnja. Ukoliko pak ne volite niske cijene i igre spržene na DVD medij te upakirane u lijepu kutiju, možete se mazohistički zaputiti na web lokaciju Impulsedriven.com, gdje ćete za prednarudžbu igre platiti 183 kn.

LINK: Gas Guzzlers prednarudžba – 99kn (Tisak Media, retail izdanje) LINK: Gas Guzzlers prednarudžba – 183kn (Impulse, digitalno izdanje)

Komentari (10)

  • zoransoce

    07.05.2012 - 15:21

    jesu li auti licencirani??

  • Mc Nane Uvijek u fazonu

    07.05.2012 - 17:00

    pa posto je sa nasih prostora ovo je za pohvalu , bar po meni 🙂

  • hellcome

    07.05.2012 - 17:32

    Po videu, uradjenom od strane HCL-a (Svaka cast ljudi, e ono prva liga) ova igra ce da zari i pali na kompacu. Klinci i klinke, ovo je "domace", tak' da ce mi ovo biti zadovoljstvo igrati 🙂

  • BarcaFan1899

    07.05.2012 - 19:42

    "Ukoliko pak ne volite niske cijene i igre spržene na DVD medij te upakirane u lijepu kutiju, možete se mazohistički zaputiti na web lokaciju Impulsedriven.com, gdje ćete za prednarudžbu igre platiti 183 kn." AHAHAHAAHAH 😀

  • Burekdžija

    07.05.2012 - 21:31

    Ma ova će igra biti totalno dobra…kupio sam je na Gameflyu (ima isto preorder)…kad se sjetim Death rallya i carmageddona…odmah mi trnci prođu kroz kičmu :)….ROKANJE!!!!!!

  • turbojc

    08.05.2012 - 08:20

    Bilo bi dobro da se ovako nešto baš kupuje,a ne prži,i skida s torenata,kako bi imali novaca za još proizvodnje. Treba malo više domaćih proizvoda. 😛
    Svakako podršku zaslužuju. 😀

    • elcortey

      @turbojc, 08.05.2012 - 22:08

      Da ,da 🙂 Treba malo balkance podrzati , dati im smisao – mislim inspiraciju da rade i dalje 🙂 Igrao sam onu betu , i svidjela mi se igra , ima tu stvari da se poprave al' to ce biti rjeseno u finalnoj verziji – bar se nadam 🙂 Kako god , ovo je za ljude sa nasih prostora veliki uspjeh , jer ipak nije ovo bilo kakva igra , a i grafika je nevjerovatna , i naravno sviđa mi se mod igre – pucacina sa autima – najdraze su mi igre ove vrste .
      A sto se tice licenciranja , to vjerovatno nije ni bitno . Uglavnom , cestitke developerima za trud , kupujem ovu igru 100% 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?