HCL.HR

Gears of War 2 – prvi detalji

Matej Majcenović 01.03.2008.   •   2 komentara


Možda Epic misli da je još uvijek rano govoriti o detaljima iz drugog nastavka igre Gears of War, no takvo mišljenje ne dijeli Bender.

Možda Epic misli da je još uvijek rano govoriti o detaljima iz drugog nastavka igre Gears of War, no takvo mišljenje ne dijeli Bender. Da, Bender. Onaj robot iz Futurame. Iliti osoba koja mu je posudila glas. Ista ona koja je glas posudila i glavnom protagonistu dotične igre. Njegovo je ime John DiMaggio, i u intervju za IGN izjavio je sljedeće: ”Razvoj igre napreduje odlično i trenutačno smo negdje na pola puta. Osim što ću ponovno posuditi glas Marcusu, utjelovit ću i Franklina (poznatog samo onima koji su igrali PC verziju).” Iako su se vlasnici PC verzije već imali priliku obračunati s Brumakom, on će biti prisutan i u drugom nastavku. Kao i sam obračun. DiMaggio je također rekao kako će u igri biti znatno većih zvijeri, novih oružja i likova. ” It looks cool as shit!” – nastavio je. Usporedba mu je u najmanju ruku neobična. Za kraj, također je spomenuo nešto i o samoj priči. ”Priča je uistinu kul, kao i sami odnosi likova. Sekvence koje objašnjavaju priču u ovom će nastavku biti mnogo ”dublje”. Većima glumaca koji posuđuju glasove su prijatelji, tako da je to u jednu ruku kul. Svi smo mi fanovi igre.” A mi mislimo da bi bilo kul kad bi DiMaggio prestao ”abjuzat” riječ kul. Prvi trailer možete pogledati na sljedećem linku.

Komentari (2)

  • Under

    01.03.2008 - 09:12

    Definitivno kul.

  • Ementaler

    01.03.2008 - 10:25

    A očito će biti jedan od onih “generičkih” nastavaka – par novih stvari, par većih stvari i sve ostalo u suštini isto… Al možda ni ne treba mijenjati formulu koja funkcionira odlično…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?