HCL.HR

Good Old Games izvan pogona

Zoran Žalac 20.09.2010.   •   4 komentara


Tužna vijest, šmrc. Poznati servis za digitalnu distribuciju starijih igara, Good Old Games, odnedavno je prestao s radom.

Tužna vijest, šmrc. Poznati servis za digitalnu distribuciju starijih igara, Good Old Games, odnedavno je prestao s radom. Nakon dvije godine relativno uspješnog poslovanja, GOG je zatvoren na neodređeno vrijeme, iako tim iza njega ističe kako ideja o eventualnom oživljavanju nije u potpunosti nestala. Good Old Games po njihovim riječima nije mogao nastaviti s radom u trenutnom stanju, te je odluka o gašenju došla nakon dužeg promišljanja. Korisnicima servisa ovih će dana biti omogućen download kupljenih igara, pa ukoliko ste jedan od njih, svakako pratite Twitter račun i Facebook profil pokojnog GOG-a da biste bili pravovremeno obaviješteni kada će početi prisilno pohranjivanje kupljenih klasika.

Komentari (4)

  • kangarooster

    20.09.2010 - 16:24

    GoG je PRIVREMENO izvan pogona AFAIK. Pošto je ovo bila beta verzija or something.

  • silent_snake

    20.09.2010 - 16:36

    Ili ipak nisu prestali s radom? 😉 Naime, na stranim forumima se tvrdi da je GOG kupljen od (zasada) nepoznate tvrtke ili pojedinca pa da se mijenja poslovna politika, i s druge strane se tvrdi da je GOG izašao iz beta faze i da bi servis uskoro trebao ponovno biti online. U svakom slučaju servis se ne gasi i svi se slažu da se radi o jako lošoj PR kampanji 🙂

  • wyzard

    21.09.2010 - 11:28

    priče se foruma se ne uzimaju baš kao relevantni izvori
    no nije nemoguće, u srijedu su rekli službeno se oglasit, pa budemo vidjeli.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?