HCL.HR

Gran Turismo 5 može se instalirati – dok ga igrate

Duje Kozomara 20.11.2010.   •   3 komentara


„Ako igrači odaberu da neće instalirati sve odjednom, moći će to učiniti u dijelovima, pa će se nove trake i područja učitavati kada dođete do njih“, objasnili su momci i cure iz Sonya.

Nema potrebe da popušite 15 cigareta/otiđete do prijatelja na kavu/odvedete ženu u sobu i imate intimne odnose s njom, za vrijeme instalacije igre koja samo što nije stigla – Gran Turismo 5. Vjerojatno ste čuli priče o tome kako je potrebno 50 minuta da se igra instalira, možda ste već i počeli razmišljati što ćete učiniti za to vrijeme, no potvrđeno je da igra daje opciju da se instalira u dijelovima – dok igrate. „Ako igrači odaberu da neće instalirati sve odjednom, moći će to učiniti u dijelovima, pa će se nove staze i područja učitavati kada dođete do njih“, objasnili su momci i cure iz Sonya.

Instalacija je teška 6.3 GB, što nimalo ne čudi, kada uzmemo u obzir o kakvoj se igri radi. Kažu da instalacija ipak traje 40 minuta, a što se tiče odvođenja žene u sobu, vjerujemo da vam je igranje GT-a 5 trenutno mrvicu draža opcija. Ipak smo ga čekali stoljećima! Eh da, samo da spomenemo, igra je već stigla u našu redakciju, pa ubrzo očekujte recenziju. Suzdržite se od ljubomore, za koji dan stiže i kod vas!

Komentari (3)

  • makinamarko

    20.11.2010 - 16:40

    ovako niste fer šta mislite kak će se sad osjećat GT fanovi kao ja najrađe bi sad plako
    al nea veze collectors edition je predbilježen 😀

  • Whiplash

    21.11.2010 - 17:31

    Neka bude video recenzija. 😉

  • Pero Zdero

    22.11.2010 - 12:38

    što se tiče odvođenja žene u sobu, vjerujemo da vam je igranje GT-a 5 trenutno mrvicu draža opcija… hmmm, o tom bi se jos dalo raspravljati 😉

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?