HCL.HR

Gray Matter odgođen n-ti put

Zoran Žalac 11.10.2010.   •   2 komentara


Kada je u pitanju nepoštivanje obećanih rokova i datuma izlazaka, Gray Matter slobodno može parirati apsolutnom rekorderu, vječnom Đuki. Odgođen je još jednom.

Kada je u pitanju nepoštivanje obećanih rokova i datuma izlazaka, Gray Matter slobodno može parirati apsolutnom rekorderu, vječnom Đuki. Riječ je o obećavajućoj PNC avanturi iz autorskog pera Jane Jensen (proslavila se Gabriel Knight serijalom), najavljenoj još davne 2003. godine. Gray Matter trebao je izaći 2004., pa je odgođen na neodređeno, u međuvremenu je promijenio developera, pa se planirao na tržištu pojaviti krajem 2007., pa je odgođen za početak 2008., a onda još jednom stavljen na čekanje, promijenio još jednog developera, obećan za 2009., pa konačno najavljen za listopad tekuće godine, da bismo danas dobili obavijest kako igra (ipak) neće ugledati svjetlo dana toga datuma.

Gray Matter sada je odgođen za 25. veljače 2011.-te. Developeri ističu kako im je žao zbog odgode za koju znaju da je frustrirajuća korisnicima koji su već rezervirali svoj primjerak igre, ali tvrde da je istoj potrebno još poliranja kako bi bili sigurni da su dosegli kvalitetu koju su si zadali. Da, i kažu da je ovo stvarno zadnja odgoda. Vrijedi li vjerovati im ovoga puta?

Komentari (2)

  • professional player

    12.10.2010 - 12:13

    ne vrijedi vjerovati

  • eXcentrik

    13.10.2010 - 21:14

    hahahahahhahahhahaha od 2003 nije izasla… ahahhahahhahahahahhaha kakvi su ovo carevi

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?