HCL.HR

Odgođen je i festival igara Guerrilla Collective

Stjepan Fikter 05.06.2020.   •   0 komentara   •   Industrija videoigara


Kroz dva dana trajanja, Guerrilla Collective prikazat će nam nove najave, trailere, vijesti i druge materijale od najvrućih izdavača i developera iz cijelog svijeta.

UPDATE: Kao i svi ostali događaji, i Guerrilla Collective festival odgođen je zbog prosvjeda i nereda u Americi. Novi datum održavanja sada je od 13. do 15. 6. Program ostaje isti pa i dalje očekujemo vidjeti Baldur’s Gate 3 i neke druge igre.

Izvorna vijest: Digitalni festival Guerrilla Collective pobrinut će se da nam šesti mjesec protekne u znaku video igara kada već neće biti E3 sajma. Točnije rečeno, od  6. do  8. 6. na Twitchu i Steamu od 19 sati po našem vremenu održavat će se digitalna konferencija na kojoj će developeri i izdavači prezentirati nove igre, trailere i općenito slaviti gaming kulturu.

Tako ćemo imati prilike vidjeti novosti razvojnog poput Lariana za kojega znamo da radi na Baldurs Gateu 3. Hoće li to biti novi trailer, gameplay prikaz, nešto treće ili sve od toga, znat ćemo idućeg mjeseca. Također, kreatori  Disco Elysiuma ZA/UM će također imati nešto za reći. Hoće li to biti samo nekakve novosti vezano za igru, predstavljanje disko ekspanzije ili možda novog nastavka – morat ćemo se strpjeti do festivala.

Na listi trenutno potvrđenih sudionika nalaze se još: Humble Bundle, Paradox Interactive, Versus Evil, Rebellion, Coffee Stain i drugi izdavači i developeri. Cijela konferencija bit će producirana od strane The Mixa u suradnji s Kinda Funny čiji će voditelj biti Greg Miller.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?