HCL.HR

Hitman 5 odgađan i prije službene najave

Zoran Žalac 23.10.2010.   •   5 komentara


Evo nam igre za koju znamo da dolazi, ali to službeno još uvijek nije potvrđeno. Ovih smo dana dobili još jednu naznaku da je Hitman 5 već neko vrijeme u izradi, i to od samog Agenta 47.

Evo nam igre za koju znamo da dolazi, ali to službeno još uvijek nije potvrđeno. Ovih smo dana dobili još jednu naznaku da je Hitman 5 već neko vrijeme u izradi, i to od samog Agenta 47. Naime, David Bateson (službeni glas omiljenog nam ćelavca) u jednom je intervjuu ispričao sljedeće: “Pod ugovorom sam, tako da ne smijem ništa otkrivati. Projekt je odgađan nekoliko puta, ali po onome što sam vidio, fanovi će ostati zatečeni.” Priznajemo, intrigirani smo.

Inače, Bateson je i prije progovorio o novoj Hitman igri putem tweeta, ali je ubrzo uklonio obavijest da snima glas za Hitman 5, navodno jer je to zatražio razvojni tim IO Interactive. Isti je ovoga ljeta dovršio Kane & Lynch 2, tako da je moguće da će se i oni uskoro oglasiti po pitanju novih avantura Agenta 47. Obzirom da su od Blood Moneya prošle već četiri godine, bilo bi i krajnje vrijeme za to.

KRITIČAN UPDATE: Nakon Batesovih izjava, IO Interactive oglasio se čudnim demantijem. Ako je vjerovati njima, razvojni tim s Batesonom ne radi na nikakvom projektu. Čudno, no izgleda da sagi oko novog Hitmana još nema kraja.

Komentari (5)

  • vilim

    23.10.2010 - 14:16

    😀 😀 😀

    čovjeće, sad ću s nestrpljenjem iščekivat. Samo da se ne dogodi, kao što se u večini slučajeva dogodi, da igra saka naveliko. Igrao sam sve nastavke dosad, ovaj zadnji 2 puta prešao, sad nesmiju ovaj zajebat il ću im poslat Agenta 47 nek ih riješi 😉

  • Caesius

    23.10.2010 - 14:53

    godinama cekam tu igru 😉

  • Nemesis

    24.10.2010 - 08:52

    Jedna od najboljih igara, ali ako bude kao Kane&Lynch onda će to biti lošeeee

  • eXcentrik

    24.10.2010 - 12:20

    Mi netko moze preporucit najboljeg Hitmana za PC?

  • Caesius

    24.10.2010 - 20:07

    Pa najbolji ti je 4., odnosno Blood Money iako je i dvojka odlicna

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?