HCL.HR

Hrvatski Zombie Ball uskoro gnječi zombije na iPhoneu

Igor Belan 04.04.2011.   •   1 komentara


Hrvatski nezavisni developeri iz studia Hindarium, predstavili su nam Zombie Ball, iPhone igru u kojoj ćemo gnječiti zombije ogromnom metalnom kuglom.

Kada znanstvenici polude rezultat je obično ingeniozno komičan. Mislim, tko još pretvara savršeno dobar DeLorean u stroj za putovanje kroz vrijeme? No pustimo sada Back to the Future i Doc Browna sa strane, jer danas je u fokusu jedan drugi ludi znanstvenik. U svijetu infestiranom zombijima, neimenovani ludi znanstvenik smislio i konstruirao je ingeniozno komičan (tko bi rekao), ali i iznimno efikasan način da se riješimo prijetnje neživih spodoba. Tri riječi – ogromna metalna kugla!

Predstavljen nam je tako Zombie Ball, prva iPhone igra domaćeg studia Hindarium, koja obećava 40 levela zombie koljačine, tri različita moda igre i arsenal moćnih gadgeta iz laboratorija spomenutog ludog znanstvenika. Sve to trebali bi vidjeti u roku od mjesec dana u AppStoreu, no da ne bi sve ostalo na riječima, prilažemo teaser trailer koji vrlo jasno pokazuje što možete očekivati.

Komentari (1)

  • redhillunited

    04.04.2011 - 20:32

    Not bad, bit ce pod satovima u sk dobro 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?