HCL.HR

Igra Men in Black: Alien Crisis izlazi kada i film

Igor Belan 05.04.2012.   •   0 komentara


Activision je objavio kako nova igra Men in Black univerzuma, punog imena Men in Black: Alien Crisis, izlazi kada i novi film.

25. svibnja počinje prikazivanje filma Men in Black 3 u kinima, a na isti dan u Europi izaći će i igra koja ga prati – Men in Black: Alien Crisis, Activision je potvrdio.

Igra će izaći na Xbox 360, Wii i PlayStation 3, a sve verzije podržavati će Top Shot Elite dodatak originalno stvoren specifično za Cabela’s serijal lovačkih igara. Wii verzija također će podržavati Wii Zapper dok će PS3 verzija podržavati i PS Move Sharp Shooter.

Igra će postaviti igrača u cipele lika zvanog Peter Delacoeur, potpuno novog MIB agenta, a podržavati će split-screen za dvoje igrača te multiplayer za četiri igrača u “hot seat” modu. Neki specifični detalji o gameplayu nisu trenutno poznati, ali možemo sa sigurnošću reći da će imati nekakve veze s pucanjem i vanzemaljcima. Developer igre je Fun Labs, rumunjski studio poznat po Cabela’s lovačkim igrama. Čudan izbor developera za jednu Men in Black igru? Svakako.

Doduše, nije ni da smo mnogo više očekivali od igre koja izlazi uz film u nadi da će prodati što više primjeraka čisto zbog popularnosti filma. Nadajmo se da griješimo kad govorimo o ovoj igri u pomalo negativnom kontekstu, ali ni prvi screenshoti (koje prilažemo uz vijest) ni činjenica da za igru koja izlazi za mjesec dana nećete naći gameplay video na internetu ne ulijevaju povjerenje.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?