HCL.HR

Imamo nove Call of Duty: Black Ops screenshotove

Duje Kozomara 31.05.2010.   •   4 komentara


Treyarch je izbacio nekolicinu novih Call of Duty: Black Ops screenshotova, koji prikazuju igrine zgođušne, nabildane protagoniste u raznolikim akcijskim scenama. Dakako, screenovi su već u našoj galeriji.

Treyarch je izbacio nekolicinu novih Call of Duty: Black Ops screenshotova, koji prikazuju igrine zgođušne, nabildane protagoniste u raznolikim akcijskim scenama. Dakako, screenovi su već u našoj galeriji, pa ne sumnjamo da će obožavatelji serijala kliknuti na donji link prije nego što uopće pročitaju vijest do kraja. Inače, novi Call of Duty svi čekaju sa jako visokim očekivanjima, ponajviše poradi Treyarchove samouvjerene izjave kako će Black Ops uvjerljivo nadmašiti Modern Warfare 2. Igra izlazi 9. studenog, ako ne bude nikakvih odgoda, pa ćemo vidjeti što je ambiciozni američki studio uspio napraviti.

SCREENSHOTS: Call Of Duty: Black Ops – Screenshots galerija TRAILER: Call Of Duty: Black Ops – Premiere Trailer

Komentari (4)

 • Bela

  31.05.2010 - 10:45

  Ovo ne da zgleda dobro, nego zgleda predobro

 • tarankula

  31.05.2010 - 11:12

  Prejaki ste!!!

 • ReFlex

  31.05.2010 - 12:44

  Samo nek bude malo manje buggova..nego u Mw2….grafika stvarno izgleda EXTRA…ma jedva cekam…

 • Figo

  31.05.2010 - 19:50

  par screenshota me jako podsjećaju na jednu od najboljih igara: Metal Gear Solid 3: Snake Eater, oni koji su ga igrali znaju i zašto, faca je čista Snakeova a i okruženje i oružja su ista u toj igri, jedino je žanr drugi 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!