HCL.HR

Jack Trbosjek ponovno napada

Zoran Žalac 07.10.2009.   •   5 komentara


U proteklih nekoliko godina nagledali smo se svakakvih igara koje su nosile ime po zloglasnom Londonskom ubojici Jacku Trbosjeku. No definitivno nismo očekivali da ćemo u režiji Electronic Artsa uskoro vidjeti uskrsnulog Džeka kao superheroja.

U proteklih nekoliko godina nagledali smo se svakakvih igara koje su nosile ime po zloglasnom londonskom ubojici Jacku Trbosjeku. No definitivno nismo očekivali da ćemo u režiji Electronic Artsa uskoro vidjeti uskrsnulog Džeka kao superheroja koji štiti nevine ljude klanjem vampira, demona i ostalih čudovišta. A upravo su to najnoviji tračevi o najnovijoj Jack The Ripper igri koja će navodno pasti u ruke Visceral Games studija (Dead Space, Dante’s Inferno). Izvori bliski Electronic Arts-u tvrde kako će igrač preuzeti ulogu Trbosjeka, a na raspolaganju će mu biti uvrnuti arsenal oružja, kao i mogućnost korištenja bullet-time efekta. Iako ovaj The Ripper zvuči kao svojevrsna travestija, ipak treba imati na umu da smo slične misli imali i kada je EA najavio adaptaciju Božanstvene komedije.

Komentari (5)

  • dany360

    07.10.2009 - 16:50

    mislim da ce ovo biti nesto dobro !!

  • skeleton-47

    07.10.2009 - 20:50

    Slazem se trebalo bi da bude nesto dobro,al mislim da nema nista dok ne izadje novi STALKER il RAGE………..

  • Bela

    07.10.2009 - 20:54

    Visceral Games studijo radi sam bolesne igre.

  • Bela

    07.10.2009 - 23:31

    ali lajkam XD

  • svaba

    09.10.2009 - 10:19

    da novi STALKER to ce bit igra i pol ja sam igro prvi dio i pre pre pre jeben je onda mogu mislit kakav ce biti ovaj……..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?