HCL.HR

Još jedno sniženje za X360?

Matej Majcenović 05.03.2008.   •   2 komentara


Kako se lagano bliži izlazak četvrtog nastavka GTA serijala za PS3 i X360 konzole, Microsoft bi želio steći određenu prednost na samom početku prodaje…

Kako se lagano bliži izlazak četvrtog nastavka GTA serijala za PS3 i X360 konzole, u Microsoftu navodno misle kako bi im smanjenje cijena konzole donijelo značajnu prednost već na samom startu prodaje. Naime, TechRadar javlja kako će do 14. ožujka cijene X360 konzola diljem Europe pasti za 50€, te bi time dotična konzola trebala postati najjeftinija next-gen konzola na tržištu (arcade verzija). Microsoft još uvijek nije komentirao glasine, no ukoliko je smanjenje cijena uistinu u planu, ne vjerujemo da bi sa objavom trebali čekati još dugo. Nema sumnje da bi ovaj potez bio uzrok porastu prodaje X360 konzola, no morali bi se i zapitati: Koliko si još sniženja Microsoft može priuštiti?

Komentari (2)

  • Pheaton

    06.03.2008 - 18:40

    Njima treba slim verzija, pod hitno. Tromo se ponašaju. O da. I cijena od 199$ Tad će X krenit, prije toga ništa. Ustvari da, ali to je sve kako bi bosanci rekli “tu neđe”

  • Ementaler

    08.03.2008 - 10:00

    Ma ako smanje cijenu za 50€ bogami će se fino pokrenut…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?