HCL.HR

Journey: Collector’s Edition neće doputovati u Europu

Renato Pedišić 27.06.2012.   •   2 komentara


Ako vas je naša nedavna vijest o najavi da će Journey dobiti Collector’s Edition oduševila, pokušajte ne pasti u depresiju – thatgamecompany je jednim tvitom uništio vaše snove.

Thatgamecompany je putem tvita izjavio: „Željeli bismo da ga (Journey: CE) Europljani mogu dobiti, ali ne možemo ništa napraviti“ uz dodatak da se sve pritužbe upute europskom uredu PlayStationa i to preko njihovog Twitter profila.

Ovaj Sonyjev potez o neizdavanju Journey: Collector’s Editiona u Europi pomalo nas čudi s obzirom na broj PlayStation fanova na ovim prostorima, ali valjda se po nekoj njihovoj računici jednostavno ne isplati. Ipak je Europa pomalo nezahvalan teritorij zbog raznih jezika na koje treba lokalizirati proizvode. No ako ga želite imati u svome domu, preporučamo da lobirate za izdavanje ovog kolekcionarskog izdanja u Europi i to preko danog linka – Internet akcije znaju i uspjeti.

Ako još ne znate što je to Journey: Collector’s Edition onda vas podsjećamo da u njemu osim Jouneyja dobijete još i flOw, Flower, 30-minutni dokumentarac o Journeyu, artwork iz igre, screense i još tri mini-igre.

Komentari (2)

  • UltimateXioni

    27.06.2012 - 09:55

    Jao ja volim PS3, ali Sony kao Sony je sranje.

  • Duksy

    27.06.2012 - 15:25

    🙁

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?