HCL.HR

Kako je Spielbergov LMNO trebao izgledati

Zoran Žalac 05.11.2010.   •   1 komentara


Prije nešto manje od mjesec dana potvrđena je tužna vijest da Electronic Arts i Steven Spielberg iz nerazjašnjenog razloga prekidaju rad na igri LMNO ili The Escape Artist. Sada vidimo kako je isti trebao izgledati.

Prije nešto manje od mjesec dana potvrđena je tužna vijest da Electronic Arts i Steven Spielberg iz nerazjašnjenog razloga prekidaju rad na igri LMNO ili The Escape Artist. Trebao je to biti zanimljiv parkour naslov iz prvog lica, nalik Mirror’s Edgeu, a opisan kao “Uncharted u Spielbergovom univerzumu”. U njemu smo trebali pratiti kooperativnu avanturu glavnog lika Lincolna te izvanzemaljke Eve, dvojca koji bježi od vladinih agenata, te usput razvija emotivnu vezu.

Navodno je daljnji razvoj igre odbačen jer je EA u planu već imao žanrovski sličnu igru (najvjerojatnije Mirror’s Edge 2). Doduše, suradnja između kompanije i Spielberga ovime nije prekinuta, ali to nažalost ne znači da će ovaj projekt jednog dana zaživjeti. A to je definitivno prava šteta, u što se možete uvjeriti kroz kratki video materijal koji je danas procurio na net.

Komentari (1)

  • maliZeleni

    05.11.2010 - 16:22

    bilo bi preodlično da se nastavila suradnja

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?