HCL.HR

Khan Wars 2.5 zaigrajte na HCL-u

Igor Belan 16.08.2010.   •   2 komentara


Khan Wars 2.5, nova verzija popularne strateške igre za browsere od sada je igriva u hrvatskom izdanju putem HCL portala. Zaigrajte sa nama!

Od danas putem HCL-a možete zaigrati novu verziju odlične srednjovjekovne strategije u realnom vremenu za koju vam je potreban samo vaš internet browser – Khan Wars! Na adresi khanwars.hcl.hr odvija se sva akcija. Jednostavno posjetite gornji link, registrirajte svoj besplatni račun za igru, za koji morate samo upisati svoje korisničko ime, lozinku i e-mail, i doslovno u roku sekundi možete igrati ovu odličnu, besplatnu browser-based strategiju sa nama i sa tisućama drugih igrača iz Hrvatske i svijeta!

Zaigrajte Khan Wars i vratite se u povijest sa jednom od 9 unikatnih nacija uključujući Hrvate, Srbe, Makedonce i Bosance. Ovo je jedna od rijetkih strateških igara koja je u potpunosti prilagođena na Hrvatski te osim toga sadrži kao igrive nacije nama susjedne zemlje. Pridružite se i našem upravo pokrenutom fan pageu na Facebooku imena Khan Wars Hrvatska u kojemu želimo skupiti što više Khan Wars igrača i stvoriti mjesto za razmjenu informacija o igri. Čekamo vas u igri, gradimo kraljevstva i spremamo se za napad!

ZAIGRAJ: Khan Wars FACEBOOK: Khan Wars Hrvatska

Komentari (2)

  • Forbs

    16.08.2010 - 12:11

    Super stvar,krenimo u bitku 😀

  • B1gfooT

    16.08.2010 - 16:09

    bolja su Plemena 😛

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?