HCL.HR

Kinect krenuo u prodaju

Zoran Žalac 04.11.2010.   •   3 komentara


Današnji dan pamtit ćemo kao dan kada je Microsoft u prodaju lansirao svoj najznačajniji dodatak X360 konzoli – motion kontroler zvan Kinect.

Današnji dan (4. studenog) pamtit ćemo kao dan kada je Microsoft u prodaju lansirao svoj najznačajniji dodatak X360 konzoli – motion kontroler zvan Kinect. Uređaj koji detektira pokrete, glasove i lica igrača na području Sjeverne Amerike krenuo je u prodaju po cijeni od 149,99 dolara, a sudeći po broju prednarudžbi i skupoj reklamnoj kampanji, Microsoft bi do kraja godine mogao prodati impresivan broj primjeraka ovog uređaja, iako su brojni analitičari prvotno sumnjali u to.

S detaljima samog Kinecta već ste zasigurno upoznati, kao i s činjenicom da bivši Natal na područje Europe stiže nešto kasnije – iduće srijede (10. studenog), no ako vam je neka informacija promakla, konzultirajte se s našim specialom posvećenim novim kontrolnim shemama. Na detaljniji HCL tekst, točnije test ovog uređaja, morat ćete pričekati još neko vrijeme dok Kinect dospije i na naše prostore.

Komentari (3)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?