HCL.HR

Konan, taj pustolov, možda se dolazi tući u Mortal Kombat 1

Zoran Žalac 26.06.2024.   •   4 komentara


Pojavila se navodna lista dodatnih likova koji bi se mogli pojaviti u Mortal Kombatu 1 tijekom druge godine postojanja te igre.

Mortal Kombat 1 do sada je dobio pet dodatnih likova, a to su Omni-Man, Quan Chi, Peacemaker, Ermac i Homelander. Za prvu godinu postojanja igre u planu je još jedan (Takeda Takashi), ali je izgledno da će se podrška dodatnog sadržaja nastaviti i u 2025. Štoviše, možda su već sada otkriveni borci koje ćemo vidjeti u budućnosti.

Prema informacijama koje su izvučene iz datoteka same igre, u budućnosti ćemo vidjeti još šest dodatnih boraca, ponovno tri gostujuća i tri koja potiču iz samog Mortal Kombata. Navodi se da će gostujući borci biti Ghostface iz Scream franšize, Konan Barbarin iz Konan franšize te T-1000 iz Terminatora. Među povratnicima su navodno Cyrax, Sektor i Noob Saibot.

Iako ovo još nije službeno ni potvrđeno, lista bi mogla biti smislena. Primjerice, Mortal Kombat ima dugu povijest ugošćavanja likova iz horor franšiza, kao što su Freddy Krueger, Jason Voorhees i Leatherface, tako da ne bi bilo neobično vidjeti i Ghostfacea. S druge strane, jednog Terminatora već smo vidjeli (T-800), ujedno i lika modeliranog prema Arnoldu Schwarzeneggeru koji je osamdesetih također utjelovio Konana.

Komentari (4)

 • Future man

  26.06.2024 - 14:37

  Švajcijev Konan ili od Momoe Konan? Možda oboje.( skin )

 • 312AE

  26.06.2024 - 14:59

  Već se pričalo o tome,našli su mineri ta imena za čas poslje izlaska igre, sigurno bude fighting pack 2.

 • Kortizol

  26.06.2024 - 15:05

  On je srca hrabra , neka neka !

  • Gorhton

   @Kortizol, 26.06.2024 - 17:00

   on oruzjem vladaaa conan hrabar i snazan ratnik……

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?