HCL.HR

Kraj za All Points Bulletin?

Zoran Žalac 17.09.2010.   •   3 komentara


Službena obavijest kazuje da nesretni MMO zvan All Points Bulletin prestaje s radom. No s druge strane, neslužbene informacije govore da nije sve gotovo.

Iako nas je Realtime Worlds prije točno mjesec dana uvjeravao da će neslavni MMO All Points Bulletin ostati na životu neovisno o sudbini njihovog razvojnog tima, zasad se čini da to ipak neće biti tako. Naime, jučer je na službenom forumu igre osvanula poruka da se APB uskoro gasi, usprkos želji da servis nastavi s radom. Takav ishod definitivno je tužan, bez obzira što je riječ o nedovršenoj igri, ali teško je vjerovati da je ovo i konačni kraj za projekt s takvim potencijalom. Nakon vijesti o gašenju igre, odnekud su se pojavile tvrdnje da je Epic Games zainteresiran za otkup prava na APB.

Zašto Epic, pitate se? Pa, nećemo nagađati, to su ipak glasine, ali međusobna poveznica između ovog tima i dotične igre je njezin pokretač – Unreal Engine. Epic se u međuvremenu oglasio po tom pitanju, ali u službenom priopćenju stoji da bi razgovori o akviziciji, ako bi uopće i postojali, bili vođeni u tajnosti. Dakle, ni da ni ne.

Komentari (3)

  • ReFlex

    17.09.2010 - 12:00

    Kreteni retardirani,nesposobni..Tako je najbolje uzet novac od prodaje i onda ugasiti igru da ne bi bilo troskova..puuuuu majku im

  • xGAME

    17.09.2010 - 13:14

    Al jbt ne kuzim ljude koji to igraju/su igrali, postoji GTA SA MP koji po svemu osim po grafici bolji od ovog, pa zasto placat tolike novce za ovo?

  • theEbom5o

    17.09.2010 - 15:09

    igrao sam betu i igra mi je dojadila na 2 sata igre

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?