HCL.HR

Kupite World of Warcraft: Mists Of Pandaria točno u ponoć u Tisak media centrima diljem Hrvatske

sponzorirani članak 18.09.2012.


Želite zaigrati Mists of Pandaria točno kada i ostatak svijeta? Pripremite se ostati budni malo duže i navratite na ponoćnu prodaju u Tisak Media centrima diljem Hrvatske!

Mists of Pandaria, najnovija ekspanzija za megapopularni World of Warcraft koja će nas upoznati s egzotičnim stanovicima Pandarie, izlazi diljem svijeta 25. rujna. Kako bi svi zainteresirani hrvatski gameri mogli dobiti svoj primjerak točno u minutu nakon što se igra službeno može prodavati, TISAKmedia organizira ponoćnu prodaju nove ekspanzije iz Blizzarda u svojim multimedijalnim knjižarama.

Vrata TISAKmedia centara diljem hrvatske otvaraju se točno u ponoć s ponedjeljka 24. rujna na utorak 25. rujna i to u Gajevoj ulici i Arena centru za one iz Zagreba, ali i u Tisak media centrima u Splitu, Dubrovniku, Puli, Rovinju i Varaždinu. Bit će to savršena prilika da ugrabite igru baš na vrijeme, ali i da upoznate nekog novog WoW-era u stvarnom životu. Tko zna, možda krajičkom oka primjetite i nekoga iz HCL-a s fotoaparatom u ruci.

Ovakve stvari ne dešavaju se često, a World of Warcraft i dalje je strašno popularan, kako u svijetu tako i kod nas. Računajte stoga da bi bilo dobro da se predbilježite kako bi osigurali svoj primjerak na ponoćnoj prodaji. To možete učitniti putem web stranice tisakmedia.hr ili u bilo kojem Tisak media centru.

A za sve one koji ovom eventu neće moći prisustvovati postoji zgodna solucija online narudžbe igre na stranicama Tisak media webshopa nakon koje igru možete pokupiti na najbližem vam kiosku Tiska. World of Warcraft fanove obradovati će i 10 posto popusta na Pre-paid game card koji dobivaju svi koji Mists of Pandaria ekspanziju kupe u Tisak media centrima.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?