HCL.HR

LittleBigPlanet za Vitu dolazi 19. rujna

Renato Pedišić 03.08.2012.   •   0 komentara


Popularni Sonyjev puzzle platformer koji je doživio više izdanja i reizdanja napokon dolazi na PlayStation Vitu. Simpatičnog Sackboya na toj platformi očekujemo u rujnu.

“Vrijeme je! Vrijeme da najavimo datum izlaska LittleBigPlaneta na PS Viti! Tim trenutno radi posljednje pripreme, ali smo vrlo sretni što možemo potvrditi da će igra biti dostupna širom Europe od srijede, 19. rujna!” To je odlomak teksta iz radosne vijesti koja stoji na službenom europskom PlayStation blogu. Zanimljiva stvar je da Europljani dobivaju svoj LittleBigPlanet čak šest dana prije američkih kolega gamera.

U Vitinoj inačici LittleBigPlaneta Sackboy će se naći na čudnom putujućem planetu imena Carnivalia gdje će doživljavati jedinstvene avanture. Vlastite scenarije za njegove nove pustolovine moći će izrađivati i sami igrači budući da se kreacija sadržaja vraća i u PS Vita verziji igre.

Uz ovu vijest Sony nam je ponudio i novi promotivni video za igru u kojemu prikazuje samo mali dio posla koji su proizvođači trebali napraviti kako bi izbacili igru na tržište te nešto malo o samoj igri. Dotični video pogledajte u nastavku.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?