HCL.HR

Lord of the Rings Online postao besplatan

Zoran Žalac 11.09.2010.   •   5 komentara


Baš kao što je prije neka tri mjeseca najavljivano, MMORPG Lord of the Rings Online prešao je u free-to-play model.

Baš kao što je prije neka tri mjeseca najavljivano, MMORPG Lord of the Rings Online prešao je u free-to-play model, te je za sve korisnike besplatan. Dakako, u igri se nude i dodatne pogodnosti koje je potrebno platiti (primjerice dodatni questovi), a VIP članstvo osigurava pristup premium ponudama. No “prisilne” mjesečne naknade više nema, što je za ovakvu igru velika stvar. Instalaciju možete skinuti sa službene stranice, gdje također pogledajte i zanimljivi promotivni trailer.

Komentari (5)

  • duxqwe

    12.09.2010 - 08:41

    Upravo skidam igru od 10gb, još malo pa gotovo… ovo se čekalo. Ipak, valja prvo vidjeti jel baš besplatno…

  • Jared Leto

    12.09.2010 - 09:33

    eh valja probati..pocelo se skidat

  • ALG

    12.09.2010 - 17:59

    Besplatno je do određene mjere mada moram priznat da baš nisam za ovakve stvari jer mjesečna pretplata barem jedan dio ološa u startu otkloni od igre a sankcionirat ih nemožeš praktički nikako kad nisu ništa uložili u sve skupa.

  • Apocalypse4987

    13.09.2010 - 12:02

    dakle, ološ su svi koji si ne mogu priuštit mjesećnu pretplatu? Kakve to veze ima? ako ti se troši lova, lipo si kupi sve premium iteme, i iživljavaj se protiv ološa na nekom PvP serveru

  • ALG

    15.09.2010 - 04:43

    Ma kakvi, ološ su razno razni balavci, prgavci, jebači majki i tome srodni a pretplata barem jedan dio njih drži van communitya.
    Nažalost to vrijedi samo za istočnjake jer na zapadu nekom gnjusu pretplata dođe koliko i 2 deci soka u kafani tako da jedino ignore lista i addonovi koji ju proširuju pomaže.
    Nadalje o botovima koji igru čine praktički neigrivom, spamerima, moneysellerima, power levelerima i inima da ni ne govorim.
    Inače nije ti ta mjesečna pretplata za nijednu igru neka strahota jer se svugdje kreće više manje oko 150kn za 2 mjeseca gejmanja, a tih 150kn nije dosta ni za jednu šteku cigareta koju pogoriš u 4-5 dana max.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?