HCL.HR

LucasArts vjerojatno otkazuje The Force Unleashed 3

Ante Malenica 17.08.2010.   •   5 komentara


Od kad je na čelo LucaArtsa stigao Paul Meegan, neki čudni vjetrovi pušu u kompaniji. Šuška se o otkazivanju trećeg The Force Unleasheda.

Neki novi vjetrovi pušu u LucasArtsu od kada je na čelo kompanije stigao novi predsjednik Paul Meegan. Naime, prema mnogim špekulacijama koje kruže interneta, priča se kako je Meegan odlučio otkazati započeti projekt trećeg nastavka The Force Unleashed serijala, a zaposlenici koji trenutno rade na nadolazećem drugom nastavku će nakon lansiranja igre dobiti prijevremeni otkaz. Također se priča kako će ubuduće LucasArts sam raditi svoje Star Wars igre tj. više igre neće raditi vanjski suradnici kao što je npr. Bioware.

U prijevodu, The Old Republic je zadnja Star Wars igra koju će raditi netko tko nije u sklopu LucasArts kompanije te slobodno možemo zaboraviti na nove Lego igre kao što su bili Indina Jones i Star Wars. Hoće li ove promjene rezultirati kvalitetnijim igrama za sada je teško reći. Ako je pak suditi prema The Force Unleashedu, možda je i bolje tako budući da je ova igra ostala veliki neiskorišten potencijal samo zbog nesposobnosti developera. Nadajmo se da će nastavak biti bolji i da nas u budućnosti očekuju samo kvalitetne igre iz tvornice LucasArts-a.

Komentari (5)

  • sapphire

    17.08.2010 - 13:53

    ovo je ili kretenski ili brilijantni potez LA…
    vidit ćemo

  • Inabelina

    17.08.2010 - 15:02

    bolje kretenski potez pojedinca

  • Jared Leto

    17.08.2010 - 17:39

    retardirani kreten….nezeli suradivati sa biowarem…idiot….

  • patafix

    17.08.2010 - 17:55

    Otkazivanje FU 3 je dokaz da 2 neče bit nimalo drukčiji od jedinice, odnosno bit će govno ali umotano u ljepu crvenu vrpcu.
    A otkazivanje suradnje s Biowareom je nevjerojatno glupi potez jer bioware drži dio licence za kotor serijal te tako gube dosta.

  • movie

    17.08.2010 - 18:13

    čovjek ima veliku plaću i bonuse tako da zna što radi za razliku od vas.
    zadnje igre koje ima je isporučio bioware bile su sve samo ne dobre i dobro prodavane ..
    rezovi su potom logični sami po sebi ..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?